reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

polna_N HiHi :) no to podziwiam jak dzis tak wczesnie :) A co do Sheeppy to chyba nie ma ochoty :) bo mam ja w znajomych i juz zdajka nie ma :( martwie sie o nia troszke :(

reklama
witajcie!
Asioswo-to dobrze ze niunia tak grzeczna i spokojna po szczepieniu!Moj maly to przewaznie goraczkowal ale bywalo tez ze bylo ok!
Ja kupywalam skojarzone bo moj maluszek byl "mieszkancem" szpitala wiec chcialam mu tyle choc cierpienia oszczedzic!
Ja dzis nie poszlam na pogrzeb poniewaz tak to przezywalam ze od rana mialam niestrawnosci i co chwilke siedzie na wc!No normalnie nie dalabym rady!A tak chcialam byc!
Mezus dzis w domku!Ale zalatwia papierkowe sprawy z jego firmy wiec i tak go nie ma!Jutro moze troche posiedzi ze mna a w sobote po auto jedzie i tyle go mam!Wy tez ciagle same w domu?!
No tez sie martwie jak tam SHEEPPY!?oby bylo ok!:-(
Dziewczyny bez urazy ze ne pisze do was po imieniu jeszcze sie ucze i zapoznaje!
A z pogoda to u nas do bani zimno i leje!Jest moze ktoras z was z Dolnego slaska?

Iwon eee wiesz to zalezy na ktora moj brat chodzi do pracy - jak ma na druga to mam internet od 14 do 23 a jak ma na 1 to pobudka i siedze mniej wiecej do 15 ,oczywiscie z przerwami bo nalogowcem nie Jestem a pozatym Ala zbytnio nie pozwala siedziec :sorry2: teraz oglada Swinke Peppe :-)
a Twoj Filip daja Ci psiedziec przed komputerem ?

Lusesita ogladalas Luz Mariie ze masz taki nick ? :-)

Ja dzis tylko na chwilunie, bo tak mnie plecy nawalaja ze chyba nie wytrzymam.
Asiowo Tobie to tylko pozazdroscic takiego maluszka, ja sie boje zeby moje nie bylo rozdarte. Jak bylam w szpitalu to jedna miala takiego bobasa co pol godziny bez placzu nie mogl wytrzymac, straszne
Firanka ci lekarze to juz sie chyba kompletnie na niczym nie znaja, i co masz tak chodzic zeby Cie bolalo??

Iwon wiesz Ala jak byla w wieku Twojego Filipa pozwalala mi np. siedziec przed komputerem ale teraz to odrazu pakuje sie na moje kolana i tez chce pisac :-)
a jak zobaczy jakies dziecko na pulpicie to dostaje Bialej Goraczki :-D

Madzik koniecznie musisz go zagonic :-):rofl2:

reklama
LUSESITA nie tylko ty tak sama w domu jestes.... ja to mam mojego co drugi dzien. tzn przyjezdza o 20 z dwie godziny ze mna posiedzi no i idzie spac bo est zmeczony a rano jedzie do pracy ode mnie...wtedy w dzien nie przyjedzie , dopiero na drugi dzien o 20 i tak w kolko. wiec mozna powiedziec ze mam go dla siebie 2 godziny cio drugi dzien, nocy nie liczze bo i tak spi jak zabity i nie ma z niego pozytku: :( A JA ZA TO POGODE MAM SUPER, SLONKO CALY DZIONEK I CIEPLO, ZADNEJ CHMURY NIE BYLO I NADAL NIE MA :)

Do góry