reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

my też dziś wcześnie ;)

RenataT wspomne rodzica o tym 1%, tylko nie wiem czy tata moze oddawac bo rozlicza się w Luxemburgu, mojemu A tez powiem, a raczej dopilnuje zeby oddal ;)

Wampi- mi też możesz podesłać link ,
happy, Paulina - Wy też ;))

Ja o 9 musze do Olk jechac a tak mi sie nie chce ze masakra ;/

reklama
Happy Jak mają na co patrzeć to patrzą .
Madzia No teraz widać że zajęta . Choć wiesz no , też dużo samotnych a z brzuszkiem ..:)
23may Po co do Olk , tu nic nie ma ciekawego ;))

O ja to samo co wampi kto mnie nie ma na fejsie a chce , niech pisze . bo tam wszystkie dziewczyny się podziały, i też mi jakoś daleko do BB .

Edit.
Aaaaa , i witam nowa mamcie ;)

Ostatnia edycja:
RenataT- ją o tym 1% mówiłam rodzica w PL
to dopilnuje żeby oddali :)

Dziewczyny później wyśle wam linki na mojego fb, bo muszę wejść ns kompa

Mnie dzisiaj po południu odwiedza koleżanka z 2 miesięczna córeczką więc może się nie zanudze :) :) :)

hapymum20 wysłałam link na pw
Ja też chce.

My po szczepieniu. Dostał od razu dwa. Bo już powinniśmy dzisiaj mieć ostatnie a my poszliśmy na szczepienie na 5,6 miesiecy bo chorował a tu są trzy wkłócia aże na 7 m-cy jest jedno wkłócie to zrobiła od razu żeby nie chodzić z nim i zapłaciłam 80 zł a jakby nie zrobiła to znowu za to jedno 80zł by było. Teraz dopiero na 9 m-cy na bilans tylko. Dałam mu nurofen najadł sie i śpi. Potem może poczytam i odpisze co nieco.
Kubus waży 9760g.

Ostatnia edycja:
papitka faktycznie Kubula to kawał chłopa:D
Wampi wy z Milena macie takie same nazwiska? Czy ja mam przywidzenia??:D Hehe;)
Renata ty to taki ranny ptaszek jestes;) w weekendy tez tak wczesnie wstajesz? A w ogole jak sie mieszka w nowym mieszkanku?? Juz wsio urzadzone po "twojemu"?:D
Milena noo niby racja ale wiesz hehe:p brzuch widac to juz calkiem co innego hehe;) A jak sie miewa mama i siostrzeniec??
tatus mała odwiedza??

Ja to sie wyleguje w łóżku:p dzis na obiadek zapiekanka, znalazlam fajny przepis na netku, a lubie takie rzeczy wiec dzis zrobie, szybko i bez duzego wysilku:p
Maleńka uwielbia mój pechęrz, małpeczka moja;)

Papitkaa - no co za babsko. ona nie wie, że jak coś komuś daje to przestaje to być jej własnością.? :baffled: durna baba.
Paulina - może ja nie jestem obiektywna, ale mi się wydaje, że Mała jest do K. podobna.. nosek na 100% ma jego ;)
VeronicaMelania - moja Mała też wsuwa kanapki ;) w ogóle tak ma, że lubi jeść z naszych talerzy ;) jak się położy na oddzielny, to już nie jest dobre..

ja się bardzo często kłócę z K., ale u nas to w ogóle jest skomplikowane.. byliśmy ze sobą 3 miesiące, zanim zaszłam w ciąże i pewnie gdyby nie to to już byśmy dawno ze sobą nie byli..

oj chyba dzieciaki tak juz maja :)) moj jak widzi miesko na czyims talerzyku to ma strrrrrrrrrrrrrrraszna ochote. a jak ma na swoim to juz wybbrzydza :crazy:

papitkaa-my jesteśmy razem prawie 5 lat a znamy się prawie 6
magda- ją też się czuje samotna mimo że P. pracuje 5 dni w tyg.
VeronicaMelania- jak j6z pisałam mój maluch je wszystko nawet brokuly i brukselki vito że smakiem:) poprosić mam szczęście

asik- współczuję choroby dzieciaczkow niech szybko do zdrowia wracają

z takim maluchem co ma apetyt to masz dobrze. ja musze wymyslac w szczegolach co zrobic n obiadek zeby tylko cos zjadl

Milenaaa a na male zakupki ;) kupiłam małej piżamke nowa i sweterek ;) Promocja w rossmanie jest tez haha ;) mi mozesz link podesłac na fb ;))

Papitka to kawał chłopa już z Kubusia ;)

Veronica - ja mam podobnie, mała wybredna ze heeej !

ale zima na całego ;/

Ostatnia edycja:
reklama
Poprosze linki na FB wszystkich!!!!! :D:D:D:D:D
Drukujecie, drukujecie, ja ledwo nadazam. Dzis kolezanka do nas popoludniu przychodzi jedyna ze szkoly z ktora utrzymuje kontakt. Dzis na obiad pomidorowke, Szybko i smacznie :)
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi dotyczace zazdrosci :)

Do góry