• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
23may- Tak chrzestna może być bez kierowania, wtedy jest tz. świadkiem chrztu a jak zrobi buerzmowanie automatycznie staje się matką chrzestna. tak powiedział nam ostatnio ksiądz
Milena-kawał dziewulski z ciebie byl jako niemowlę:)
Paulina12-nikołaj też nie mała jest:) mój Dennis ważył tak
9tyg. 5370g
12tyg. 5970g
4msc. 6100g
7, 5msc 8560g
9, 5msc 11400g
Papitkaa-dobrze że małemu mleczko pasuje i że nic mu nie dolega :)

mam nadzieję że wszystkim odpisalam

mój mały już śpi a ją mam wreszcie czas dla siebie

O jej. Ucałuj ja od cioci i dzidzi ze zdjęcia :* Kurczaki nie mogę sie doczekać aż moje tak będzie mówiło. Cudowna sprawa niby nie chcesz zeby niedorastało ale miło jest patrzeć jak ktoś kogo stworzyłaś i opiekujesz sie, sie rozwija u uczy nowych rzeczy od cb. :tak:

Happy a to wagi mojego szkraba
3860g-waga urodzeniowa i 57cm
5290g-5tyg.
5900g-6tyg.
7690g-3 m-ce
8480g- 4 m-ce
9760-7 m-ce i 75cm bo sama ostatnio mierzyłam bo u nas nie mierzą.

Ostatnia edycja:
to teraz ja :D waga urodzeniowa 3000g i 52cm (wyjsciowa ze szpitala 2880g)
9dni znow 3000g i tym razem49cm a ja :szok::szok::szok::szok::szok: ale pediatra wytlumaczyla ze dziecko zaraz po porodzie ma zwiotczale miesnie i jest "dluzsze", a oni do 6 msc nie prostuja na sile
15dni 3250g
5tyg 4800g 54cm
9tyg 6300g 56cm
15tyg 7350 i 61cm ale przed dlugoscia jest ~~ czyli byla niedokonca prosta :)

Papitka w trzeciej dobie miala 2770g i pediatra grozila mi ze nie wyjdziemy na drugi dzien.. No ale w czwartej dobie juz 2880g :)
Happy teraz rosnie ale przez pierwsze dwa tygodnie bardzo malo przybierala i sie martwilam tak samo pediatra sie zastanawiala czym to moze byc spowodowane bo Bebilon jest kaloryczny, a teraz jestem szczesliwa ze pieknie przybiera i kocham jej faldeczki :-):-)

reklama
paulina12-mój Dennis przez jakiś czas kiepsko przebierał na wadze bo do 4 msc. codziennie wymiotowal później 2 m7miesiące spokoju z znowu wymioty jak miał 8 msc. przedstawiliśmy się na krowie mleko i narazie jest spokój i teraz mały jest chyba dosyć duży jak na swój wiek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry