reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

IWONECZKA - no właśnie napisałam że Cię popieram ...

OLENKA - też na tą poszewkę patrzałam :-) ładna mi się bardziej niebieska podoba :-) a przeglądarkę Mozilla Firefox 3.0.3 PL - Download - INSTALKI.pl stąd ściągnij :-) tam tylko pobierz kliknij :-) no a później zainstaluj :-p

MISIULKA - kupcie łóżeczko turystyczne ... to kojec i łóżeczko w 1 tak na dobrą sprawę ...

reklama
Hej dziewczynki:-)
Witam sie po dluzszej przerwie.. bylismy u tesciowej.. troche spokoju mialam, bo Lena do babci to tak przyklejona, ze szok:-p
Pisalam do Kasi i niestety dalej jest 2w1:-(dzis zglosila sie do szpitala i nie wyjdzie z niego bez maleo.. wiec juz niedlugo.. przesyla wszytskim buziaki:-)
Olenka co do poscieli to oba kolory mi sie bardzo podobaja:-)ale mysle, ze niebieski bedzie fajniejszy.. nie widomo, czy ten seledyn nie bedzie aki "wsiekly":tak:ale to tyko moje zdanie

BASKA mi sie bardziej seledyn podoba, no ale wlasnie tak jak mowisz,m nie wiadomo jaki bedzie w rzeczywistosci.... bo w necie a w rzeczywistosci kolory moga sie roznic. FEMME juz ściagam, zobaczymy co bedzie :p MISIULA a co do lozeczka to niewiem. ja wlasnie kupilam drewniane, mysle ze takie ladniej wyglada....a ze bedziemy mieli tylko jeden pokoj to chce go adnie urzadzic i mysle ze kojec by nie pasowal. ale jakbym miala osobny pokoj dla malego pewnie kupilabym kojec. to zalezy kto jak uwaza, kazde ma swoje wady i zalety :)

MIKA - no wiadomo wiadomo że może nie być kolorowo i może się nawet okazać że cesarką się skończy ale po co zakładać od razu najgorsze ?;-/

A co do Twoich wizyt u lekarza to szczerze Ci powiem że jak coś się będzie u Ciebie działo to sama będziesz sobie winna ... bo z tego co zauważyłam to ty ciągle to odkładasz i olewasz ... a później może być za późno ja bym jednak się tym wszystkim na Twoim miejscu poważnie zajęła żeby później nie mieć problemów kochana ...

NETGIRL - dziwne ... 1 słyszę o tym żeby oliwka uczulała większość dzieci ... nie znam nikogo kto by oliwki nie używał i żadne dziecko się nie uczula ... :-/

OLENKA - no widzisz :-) polecam się na przyszłość :-p

Ja cała obolała i wkurzona już tym wszystkim boli mnie wszystko nie mam jak się ułożyć już ... :-/

Asiowo a więc tak się zsumowało, może niebawem coś dostaniecie. A co z twoim kroczem było? Dlaczego miałaś aż tak poharatane? A 10 godzin :szok: to na prawdę sukces i to na cycku jeszcze

No... ja pękłam przy porodzie... i załozyli mi tylko 1 szew, bo nie umieli sie wbic w moja skóre... a jak sciagneli szew to dziura została:baffled: nie zrosło sie... dopiero jakies 2 tygodnie temu sie zlepiło, ale malutka szparka została:baffled: no a oprocz tego pochwa mi sie obnizyła i została dziura na 6 cm... i przez to mam najwiejsze opory.:baffled:
Dzis Paulinka padła o 19:45... zobaczymy ile pospi:tak:

a wogole dzis mi wstydu narobiła... siedziałysmy na lawce w miescie i na tatusia czekalysmy..., obok nas jacyc chłopcy sie gonili i wyzywali..., gdy ten jeden chłopczyk stanal na przeciwko nas Paulina zaczeła sie smiac pełną gębą!!!!!! I jak głosno!!! I tak sie niosło... wszyscy sie na nas patrzyli:p Fajnie to musiało wygladac jak 3 miesiecznie dziecko peka ze smiechu..., a jeszcze jakby miała z czego;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
femme nie jestes sama . ja juz zaczynam miec tego dosyc....w dzien to da sie przezyc, ale w nocy to jest koszmar, tak strasznie mi cieszko, stekam jak stara babcia gdy mam sie przewrócić na drugi bok.czuje jakbym miala( to 10 kg ktore przytylam ) na brzuchu...ruszyc sie nie mozna:-(
z dnia na dzien coraz gorzej a tu jeszcze miesiac zostal:zawstydzona/y:

asiowo a co do tego jak cie zszyli to masakra....tylko problem masz przez niedokladnych lekarzy. po dupie im sie należy:wściekła/y:

Mika mialam podbny dla Lenki tez do 18 kg.. uwierz mi nie uzywalismy go dluzej niz do roczku.. potem ten lezaczek jest dosc niebezpieczny.. dziecko buja sie jak szalone itp rzeczyw nim wyczynia.. wszystkie babki ktore mialy ten sam posprzedawaly Go:tak:
ja teraz jakbym kupowala to tylko taki do 9 kg.. starczy spokojnie do roczku(przynajmniej u nas by straczyl) i nie jest niebezpieczny tn nie buja sie.. Lena w swoim potrafila raczkami zlapac sie podlogi tak sie przekipywala na nim:-Dmam nadzieje, ze Alanek bedzie grzeczniejszy..:tak:

Wczoraj byla u mnie kuzynka ze swoija coreczka.. Roksanka bedzie miala 8 2 miesiace.. matko jakie to malenstwo :szok:ja juz nie pamietam jak lenka byla taka.. a Lena sie jej bala.. wczesniej mowilismy jej, ze za niedlugo bedzie miala siostrzyczke albo braciszka i ze dzidzia bedzie potem spala w lozeczku itp rzeczy a tu nagle szok i przyszla mala dzidzia.. lena sie wystraszyla :-Dze to juz i w ogole - byla grzeczna jak aniolek..gupolek maly:tak:

reklama
asiowo a nie moga Cie naciac jeszcze raz i zszyc zeby na nowo sie zroslo??
no... niestety... w Polsce tak nie robia:-( Poczekam az urodze 2 dzieciaczka, mam nadzieje, ze wtedy to poprawia:tak: a zszyc nie umieli, bo mam taka gruba skóre... z reszta zawsze z tym miałam problem, bo nawet jak krew mi pobierali to nie umieli sie igła wbic...:tak:

ale juz sie do tego tam przyzwyczajam, wiec nie ma zle:tak:

Do góry