reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mirabelka Slyszalam ze Nikole sa strasznie nie dobre i wszedzie ich pelno :)) Mojej mamy kolezanka ma wnuczke Nikole, i jak slysze opowiesci to czasami mam ochote zmienic mojej Niki imie :-D

reklama
he no widac cos jest w tym imieniu:) no już na zmiane imienia to troche za późno, trzeba jakoś wytrzymać z tym malym urwiskiem. paulina ciekawo czy twoja niki tez bedzie urwisowata he.
my ostatnio bylismy i mojej babci i był tez tam mój chrzesniak, w kwietniu 3latka skończy i tez taki urwis ze hoho. ale niki tak go do pionu postawiła ze szok a jak krzyczala na niego a on jej się bał. a sam kiedys na inne dzieci krzyczał i bił. az mi głupio bylo ze niki taka wredna a zabawkami tez z nim ni chciala sie dzielić nawet moje tłumaczenie zeby dzieliła sie zabawkami nie pomogło. moim zdaniem za żadko ma kontakt z innymi dziećmi i nie umie się z nimi bawić jest wychowana wśrod nas dorosłych a to źle troche ze tak jest

Hej wam . szczerze to nawet nie czytałam jakoś szczególnie tylko przeleciałam . ale jakoś mi wpadło w oko Kechu synek z 29.08? Chyba że coś z suwaczkami ;P Moja Natalajka dzień starsza ..:-D:-D
Nie miałam czasu od wczoraj mama źle się czuła , musiałam się nią trochę zająć , Natalia , obiad, porządki etc. i dzień zleciał .

A dziś dzień można zapisać do najgorszych :wściekła/y:
Pojechaliśmy do ''teściów'' bo Natalki prababcia przyjechała i P miał zanieś CV i ogólnie babcia chciała Natalie zobaczyć . I zawitaliśmy tam na jakies 40min . Przyjechała jego siostra z Syneczkiem ( miesiąc ma ponad , już kawał chłopa ) wróciła P mama i zaczęło się :no: uciekliśmy szybciej niż weszliśmy . I P powiedział że mogą zapomnieć że jeszcze kiedykolwiek przyjedziemy. A mi jakoś to na ręke .

A ją nie znam innego Dennisa niż mój synek ale imię wzięło się z filmu "Dennis rozrabiaka" i mój mały jak narażone jest właśnie takim żywym dzieckiem za którym ciężko nadążyć:-D Ale w sumie to się cieszę :tak:

A co do imienia Nicola znam jedną ma 15 lat i rodzice mają z nią problemy bi strasznie uparta jest

23may A jego mama wróciła ( bo gdzieś wyszła , podobno do szpitala - tam pracuje jako sprzataczka ) i siostra P do niej że ładnie poszła do pracy ( bo nawalona ;/ ) na co ona że jak tam szła była trzeźwa a teraz może pić i nas to Ch*** obchodzi , i że była dać wymówienie etc. I się zaczęło - szkoda słow na nich . Ciesze się że P powiedział że już tam nie pójdziemy. I tak Natalia się ich boi posiedzieliśmy w sumie z Bratem P bo ''dziadek'' podchodził to Natalia mało co się nie zanosiła . współczuje młodszemu rodzeństwu P. Oluchnie Chodziło chyba o sesje fotograficzną dla dziecka albo brzuchatek ;-)

reklama
happy też nie trawie takich ludzi . a teściami ich nazywać nie będę :-D
Ja to współczuje tam ich dzieciom;/

23may torcik słodki...też chce ...;p czuje sie zaproszona na 2gie ur Julci:-D

Do góry