heja.
Magda ja skurcze przepowiadające mialam. Z F 2-3 dni przed porodem. Z O 10 dni przedporodem.
I za kazdym razem takie same. Bol taki jak przy @ tylko kilka razy mocniejszy. przed samym porodem biegunka. I bol spojenia lonowego z Oskarem od ok 5-6 mc.
Krocze to mi tak bolalo ze porod to pikus był. Ani usiasc, ani chodzic, a ni jakiegoś energiczniejszego kroku.
Milena u nas zabki w przypadku Filipa dlugo wychodzily. ale jak juz se przebił ząbek ponad dziąselko to raz dwa rosł. Z jednym był problem. gorna prawa jedynka. Bo mu sie krwiaczek zrobił i ząbal nie mogl sie przebic. a potem to juz gladko poszly.
U Oskara tez podobnie.
Co ja jeszcze mialam??
aaaaaa. niepamietam ktorej to core tesc chce na lyso golić?? pogelo goscia?? co scinanie wlosów ma do ich grubosci???? Moja mama od dziecka scina czesto i ma juz 50 lat a nadal kilka pior jej wisi.
Ja znowu nie scinane kiedys bardzo bo wiadomo cora, bedzie miala wloski dlugie, piękne i mialam takie grube i mocne ze jak uchodowalam za tylek to mamie fryzjerki proponowaly zeby sprzedala moj "skalp".
Sobie pan dziadzio niech zetnie. w gaciach

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie grube mu odrosną
o!
dziadek mi zmarł dziś w nocy. od ok 10 stycznia lezal w szpitalu i czekał na wieczny sen.tragicznie z nim bylo,rak z przezutami, odma pluc,zwapnienie kosci, ostatnio nawet nie poznawal nikogo. jutro pogrzeb.
jade dzieciątka moje wywiezc do szkoly.