reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
u nas też ładna pogoda, spacerek już zaliczyliśmy. Damian zasypia w łóżeczku a jak wstanie to muszę iść do sklepu po masło bo zapomniałam kupić... ach, ta skleroza.

A Oliwia była dziś bardzo niegrzeczna w przedszkolu... razem z koleżanką trochę poturbowały kolegę bo jak to ona stwierdziła: 'pierwszy zaczął i ciągnął nas za włosy'

Happy wow, ale mały dał Ci pospać
23may zdrówka dla Juleczki

Hej;-))
Happy ty to masz złote dziecko:D
Asik haha ja tez bylam i masła zapomnialam kupić:p trzeba bedzie drugi raz;-)

Noo u nas tez ladnie, ale tylko dlatego ze wyszlo slonce, bo tak to wieje i zimnoo jest...
U nas bez zmian.. mała dzis wyjatkowo spokojna.. az dziwne... no ale zobaczymy jak przyjdzie jej godzina.. cos mnie plecy dzis bola..

magda ty juz prawie 34tc ale to leci ;)) pamietam dopiero co ja w tym bylam a to juz 2 lata ;) jak mala sie nie urodzi w ciagu 2 tyg to na kiedy masz termin?

Milena ja swego czasu dostawałam zasiłek na Oliwię i też nie pracowałam. Chodzi o to, ze pobierając go nie możesz podjąć żadnej pracy
Ja miałam brać jako opiekę nad mamą ... Ale nie dadzą żeby dostać trzeba pracować i ZREZYGNOWAĆ z pracy .. pozmieniali coś ..

A u nas dziś nuudno.. poprałam , poprasowałam , całą kuchnię posprzątałam i odpoczywam chwilę bo Niutka śpi :-)
Z racji tego że nie wiem kiedy Natalia obchodzi 6 miesiecy , Macie moją półroczną księżniczkę ;):tak:
DSCF0549.jpg

edit. Aha zapomniałam . Moja Marcheweczka ;))
DSCF0546.jpg

Ostatnia edycja:
no to my juz po spacerku :)
magda,asik- moj maly faktycznie potrafi dlugo spac
milena- mała słodka :)

moj maly spi a S. w pracy to mam chwile dla siebie:)

prosze zdjecia z naszego spacerku :)IMG_0210.jpgIMG_0211.jpgIMG_0214.jpg

Ostatnia edycja:
23 may te 2 tygodnie mijaja jutro hehe;) a tak to na 17 kwietnia dopiero.. szczerze mowiac juz jestem zmeczona ta ciążą..ehh..
Milena jaka slodka Natka;)) a moglabys mi objasnic o co biega z ta półrocznicą?? bo ja nie czaje..;D
Happy widze ze u was to naprawde ccieplo jak mały w samej bluzie:D zazdroszcze pogody;)))

Moja dzidziulka bardzo ale to bardzo dziś spokojna... ciekawe czemu... Jak dłuższą chwile sie nie rusza to musze ją zaczepiać żeby dała mi znak że u niej OK ;-))
Na dodatek dziąsło mi lekko spuchło.. szlak by to trafił.. juz powiedziałam do mojego T że jak jeszcze ktoś mi powie że boli go ząb to kupie karabin i bede strzelac:D
Najpierw on jeczal jeczal jak mowilam zeby szedl do dentysty to poszedl jak napuchl... pozniej moja mama wyrwala zeba i przez 4dni mowila ze ja mega boli, nie moze jesc itp.. Pozniej siostra T mowi ze byla u dentysty bo tak ja ząb bolał.. sie nasluchałam i mnie dopadło.. mam nadzieje że płukanie szałwią pomoże.. bo tak to do dentysty będe musiała jeszcze iść..;/;/

magda to trzymamy kciuki zeby mala wytrzymala do kwietnia ;))

happy u Was juz tak ciepło ? ;)

a to macie tez moja Julke :)

2013-02-27-171.jpg2013-02-27-167.jpg

reklama
Happy Mały śliczny ;)
23may Twoja to już pannica ;) Śliczna ;)
Magda z półrocznica Natalii ? hm Natalia jest z 30 sierpnia. więc pół roku powinna mieć 30lutego....a luty nie ma 30dni ;) rozumiesz ? :tak: I Oby ząb przestał boleć :)

Do góry