reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

magda,23may- bluza jest ocieplama od spodu ale dziś było rzeczywiłcie ciepło, ja założyłam bluzke z długim rękawem i kurtke ze skóry i było mi tak ciepło ze w rozpiętej szłam :)
23may- twoja mała to juz duza panna :) i jaka śliczna :-)

reklama
Milena jej no faktycznie ze luty nie ma 30 dni:D hehe juz ostatnio sie zastanawialam wlasnie czemu mowisz ze nie wiesz kiedy mała ma pół roku:D
23may jaka słodka:)) jeszcze dyda ciąga?? Pamietam jak mojego brata cięzko bylo oduczyć.. matko co to sie działo.. ale w końcu sie okazało że "pies zjadł" i nie bylo ratunku dla monia:D
Happy kurde zazdroszcze takiej pogody.. ale bym sie pogrzala na słonku.. mmmm;))

Kurde od tego dziąsła to aż pod okiem mnie skóra boli... szlak.. :angry:
Zaraz serialik:D

A oglądała ktoraś z was wczoraj "uwage" na tvn? Było o takiej dziewczynie co ponoc zagłodziła niepelnosprawnego syna..;/ to z mojego miasta i znam tą "mamusie"...;/

no moja bez cyca sie nie obejdzie, jak jej schowam to pol dnia spokoj pozniej sobie przypomni i juz placz bo 'sysa' jej wzieli ;)

magdea- ja teza słuszałam...boże jak można zagłodzić własne dziecko ?
23 may-mój mały wszedzie ze smoczkiem chodzi ale 14 kwietnia zabieram. najpier oducze go ssania w dzien a później w nocy :)

23may, happymum syn chrzestnego Nikoli sam zrezygnowal z "mućka" jak mial nie co ponad 2 lata, bylo to bodajze tydzien przed swietami a Kacper ma urodziny 8 grudnia. Sam swiadome wyrzucil przez balkon i nie ma :) obylo sie bez placzu, bez histerii.. Pampersow tez nie chce, jedynie na noc i sam sie nauczyl wszystkiego. Moim zdaniem nie trzeba odciagac na sile od smoczka, dziecko samo sie nauczy :))
Magda zaluje ze w PL nie ma kary smierci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak 6 letnie dziecko moze wazyc 6 kg? No bez jaj, moja Nikola wazy cos kolo 8kg a ma 4 i pol miesiaca... // kciuki za ząbka, ja od 2 miesiecy zapisuje sie do dentysty i zapisac sie nie moge, strach mnie ogarnia..

23may Jula to slicznotka mala, i te legginsy w panterke.. :-):-)

Tak o tym chlopcu.. nie wyobrazam sobie masakra.. a mamunia teraz sie zali ze nagonke na nia zrobili.. ale sory z niej taka matka jak..;/ ehh zobaczymy co ci prokuratorzy wybadaja.. znam kobitke co ma tez niepelnosprawnego syna i chlopak ma juz 16 lat chyba ale nigdy nie wygladal ze kosci mu przeswitywaly.. owszem mial swoje grymasy przy jedzeniu ale ta kobitka nigdy sie nie poddaje.. szkoda chlopca i tyle..

Szkoda , szkoda Magda. Ja to już słuchać nie mogę o dzieciach w wiadomościach . Jak nie 6tkę dzieci zabiła , to spaliła , to Madzia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak można :confused::confused::confused: Ja bym szczura nie zabiła , nawet widząc pająka , czy jakąś gąsienice to nie jestem w stanie na nią nadepnąć ...a gdzie tam dziecko :baffled::baffled::baffled::baffled: A matki mordują i na wolności są nosz ..... Jak Paulina pisze Kara śmierci tylko , może się by nauczyli że to nie jest bezkarne :no:

Oki ja mykam na łóżko . włączam polsat ( 50 pierwszych randek ) ;) już oglądałam , ale chwilę popatrzę i spać ;PP

dobranoc .

Ostatnia edycja:
reklama
no ja malej sila nie zabiore smooczka, bez przesady ;)

a co do tego dziecka zaglodzonego to matce zrobilabym tak samo ! zaglodzila.. zreszta kazda z takich bab powinna miec kare taka w jaki sposob zrobila cos dziecku

Do góry