reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A tutaj dalej taka cisza.. masakra...;)

Ja zaraz tez do kąpania i do wyrka.. Maleńka sie rozpycha.. cos mnie brzuch pobolewa;/ ehhh mam nadzieje ze nic sie nie bedzie dzialo.. jutro przyjezdza paczka od rodziców moich i wole ja osobiscie sobie rozpakowac niz mialaby to robic wspołlokatoreczka bo pozniej moge juz nie ujrzec niektorych rzeczy...

Milego wieczorku dziewczynki;)

reklama
Magda-wytrzymaj jeszcze chociaż 2tygodnie, wtedy malutka nie bedzie już wczesniakiem :) a najlepiej 6 tyg. :) a tak z ciekawości , co ci rodzice wysyłali?

hej
Damian w nocy zaczął mi tak strasznie kaszleć, aż myślałam, że płuca wypluje:-( Pojechałam z nim do pediatry,ma bardzo mocno czerwone gardełko, dostał syropek i flegamine i w razie gdyby mu się pogorszyło (żeby w weekend po szpitalach nie jeździć) przepisała też antybiotyk.
Jestem w szoku, że tak go przez noc chwyciło bo wczoraj w ogóle nie kasłał
A i muszę pochwalić Oliwkę, przejęła się, że Damian chory i bardzo mi pomaga:tak:kochana starsza siostra

Wybaczcie, że tylko o nas ale nie mam siły odpisywać... idę spać

Hej;)
Happy dla malej troche rzeczy, takich ktore tutaj trzeba zamawiac w PL sklepach i placic 3razy tyle co w PL.. jeszcze jeden komplet poscieli do lozeczka, baldachim, pieluszki tetrowe.. itp.. No i tam z jedzonka troszke mieska takiego swojskiego i jakis pare artykulow spozywczych ogólnie;)
Asik zdrówka dla małego ;-))

A tutaj dalej taka cisza i cisza.. ciekawe co sie dzieje.. a gdzie Milena?? ona tutaj zawsze pierwsza sie udzielała a teraz jej nie ma..

Wczoraj maleńka nam pokazywała jakie ma fajne stópki hehe bo tak je fajnie wypychała, ze mozna bylo poczuć co to;))
Mnie dalej troszke brzuchol pobolewa.. w nocy spokój był a teraz znowu czuje.. skurczy nie mam ale czuje brzuch..
Śmiałam sie do T ze zamiast oprowadzać siostrzenice po Londynie bo pon i wtorek ma wolne to bedzie to wolne musial przeznaczyc na szpital:p
Ale jeszcze chociaz z tydzien bym chciała sie "pokulac" zeby oni pojechali do domu..
Już ledwo co sie w kurtke dopinam..masakra;P

hejo..
Asik zdrowka dla synka, gratki za pomagajaca core :))
23may ja tez mam bardzo duzo rzeczy dla Małej, ona to chyba ma wiecej odemnie
Happy powodzonka w pracy :))
Madziu ciesz sie ze nogi ci nie puchna :D:D Ja pod koniec wrzesnia wchodzilam tylko w balerinki, zimno nie zimno ja zawsze w moich rozwalajacych sie balerinach :D

Własnie gdzie Milena ktora zawsze rano pisala, gdzie Papitka ktorej juz dlugo dlugo nie ma?

A tak wogole to nie chcialaby ktoras z was kupic ubranka do chrztu dla dziewczynki rozmar 74??? :-)

Magda, fakt ja też pościel miałam z polski, np. Rożek, i pościel antyalergiczna, witaminy D w kropelkach
Paulina12-racja ciekawe gdzie papitka

Masakra, poszłam spać dopiero o 4:30:szok: bo mały co chwilę się przebudzał i płakał i co mi się już przysypiało znów trzeba było wstać. W efekcie wyglądam dzisiaj jak zombi.

Damian dostał w nocy gorączki (38,7), podałam mu syrop przeciwgorączkowy i odpukać do tej pory nie ma temperatury. Kaszel też się nie pogorszył więc na razie wstrzymuję się z podaniem antybiotyku. Oby mu przeszło...

Magda Jak tak piszesz o wypychaniu nóżek itp. to przypomina mi się jak ja byłam w ciąży i jaki to piękny czas... ale najpiękniejsze jest to jak pierwszy raz przytulasz swoje maleństwo, niezapomniane uczucie

Mały śpi, Oliwia na podwórku się bawi to zmykam trochę ogarnąć w mieszkaniu

Paulina noo dobrze ze to nie lato:p chociaz czasem mi lekko puchna, bo widze jak mi gumka od skarpetek sie mocniej odznacza..
Happy noo mi wlasnie o te rzeczy tez chodzi.. mam część już rzeczy bo sobie po swietach przywiozlam.. ale wiadomo ze tam jeszcze czegos brakuje;)

Ale ja mam lenia... jeny.. a sprzatac trzeba.. ehh nic mi sie nie chce.. dzis chyba pojedziemy ogladnac lozka.. bo mamy takie sypialniane i pol pokoju zajmuje.. a wole takie co na dzien zloze i spokoj.. bo jak mala sie urodzi to czy lezaczek czy cos..

Aaa Happy my chyba jednak bedziemy probowali starac sie o mieszkanie z counsila.. ale to po wakacjach.. bo akurat tak sie ten kontrakt konczy.. ciekawe czy dostaniemy..;/

reklama
Czesc dziewczyny ;)
u nas po staremu, rano na spacerze bylysmy. mi zimno jak nie wiem, a Julce gdzie tam :-)
zaraz bedziemy miały obiadek ;D

Do góry