reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no poprostu nie mogę z wami byłam na pare godzin u mamy bo daniel akurat ma dziś drugą zmiane a wy tyle naklikałyście że to szok!!!!!!!!

OLEŃKA chłopy tacy są że w miejscu nie posiedzą !!!1mój to jak ma wolne to świra dostaje bo nie wie co z sobą zrobić a jeszcvze czasem netu nie ma to już wogóle kurwicy dostaje że to szok totalny :szok:

POLNA ale ta twoja mała to agenta jest ...dobrze że tej kaczuszce łepka nie urwała!!!!

ONA_MIKA ja też kupiłam jak oliwka się urodziła leżak fisher price dałam 210 złoty ale jestem z niego zadowolona bo bartkowi słyży i nic nie jest zniszczony ,pozatym zawsze ma się trochę spokoju !!!!! a poza tym to ja wszystko kupuje ,znaczy się zabawki fisher price bo moim zdaniem zabawki są bardziej trwałe

reklama
NETGIRL gratuluje pierwszych ząbków u Despi ,moj mały ma już 7mc a nie wiedać ani jedego a oliwka w jego wieku już 2 miała ....ech czekam na te ząbki jak na zbaweienie bo taki marudny jest i do tego te jego rzadkie kupki......

mój bartek to ja go posadze to siedzi już w miare sztywno ale sam sie dzwiga a nie ma sposobu jeszcze żeby sam usiadł!!!!!a jak go podciągam to gówniarz mały staje mi na nogi!! a olikwa to pozno usiadła sama bo miała wtedy 10 mc ale ona chodziła na rechabilitacje z powodu wrmożonego napięcia mięsniowego!!!!!!nie masz się czym przejmować każde dziecko rowija się w swoim tępie!a podmosi się już za rączki?????

Pedze do Wasz nowinami:-) od Kasi
"Kacperek urodzil sie dzis o 16.20. Waga 3420 wzrost 53cm.. Spi nakarmiony. Jest przesliczny a ja przeszczesliwa... Buziaki dla wszystkich cioc BB"

Pedze do Wasz nowinami:-) od Kasi
"Kacperek urodzil sie dzis o 16.20. Waga 3420 wzrost 53cm.. Spi nakarmiony. Jest przesliczny a ja przeszczesliwa... Buziaki dla wszystkich cioc BB"
ech w końcu się kochana nam rozpakowała!!!!!1:-):-):-):-):-):-)
i kacperek duży facet się urodził!!!!!!!!ciekawe jak tam jej poród????ech kochana kasiu gratuluje ,i czekam teraz na foty maluszka i na ciebie oczywiście!!!!:tak:

reklama
Do góry