Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
RenataT Ciosi Asi dwa dzidziusie nie potrzebneA synek chce 2jkę rodzeństwa , musisz iść ładnie poprosić o braciszka
![]()
uf Co jeszcze. aa Zasiłek pielęgnacyjny .
Z tego co wiem RenataT TERAZ się pozmieniało . Moja Ciotka bierze na babkę i ma się zgłosić do OS ... odbiorą jej. Trzeba pracować i zrezygnowac z pracy żeby sie opiekować. Popieprzone to . w każdym bądź razie bede szła do kierowniczki czy co tam ( bo ja nie obeznana) bo te babki się gubią w tym co robia
Z rodzinnym na Natalie chodziłam 5 razy
i z kilkotygodniowym dzieckiem stałam w taaaaakich kolejkach .
Jak potrzebuję się wygadać to zawsze się tu wygadam . Ale teraz nie mam tej potrzeby ;-);-) P jest pieprznięty i taaak już bywa że są lepsze i gorsze dni 
( rodzinne, dodatki do rodzinnego, celówki , posiłkowe , zasiłki , becikowe i te wszystkie inne to dla mnie ciemna bajka )
Mama ma 1-wszą grupe ( nie może podjąć pracy ) Chyba cały czas miałam na myśli ''zasiłek opiekuńczy'' który ja bym brała za opieke nad nią
Ale z tego co wiem coś się zmieniło oooo od LUTEGO Kiedy można otrzymać specjalny zasiłek opiekuńczy - GP Praca - Gazeta Prawna - partner pracodawcy, narzędzie specjalisty może nie słyszałaś . Albo to ja taka tępa jestem