Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

) ;-) 

No dokładnieMilena- dopiero co sie panienka urodzila a juz jada urozmaicone posiłki)
Tyle co na porodówce leżałam a już Natalia ma 6 i pół miesiąca .. 

''On twierdzi ze ja na pączki polecialam.. bo mnie nimi karmił ( no a co myslal ze za free herbatke bedzie codziennie pił??) .'' Szybko zaciążyłaś ;-)

Ale już w okolicach terminu mi sie odechciało bo to nic nie działało na mnie . ;-)
( ale byliśmy wtedy gówniarzami z podstawówki ''a będziesz ze mną chodzić'' hahhaha ) Ale nici z tego bo tata mi mówił ze to fajny chłopak i że się zakochałam , a ja małolatka się zawstydziłam i du*a
. Po kilku latach jak już zmarł mój tata ( dokładnie sylwester ) byłam u taty , no i jak go zabrali wyszłam pod blok do znajomych którzy po mnie przyszli ( oczywiście żeby mnie opić zebym nie beczała ) i spotkałam P , później chodziłam do taty do mieszkania , do jego syna ( baba urodziła mu dziecko po rozstaniu sie z moja mama juz ) no i zaczęliśmy się widywać częściej .... i już tak zostałam .. 

ale pod warunkiem że obiecacie że nie będziecie się śmiać
Tu moja żabeczka
A tu ząbki . Tu jeszcze nie na wierzchu , ale już mi ich nie chce dać sfotografować .