happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
A u nas zawitała choroba, ją i S. Mamy jakąś grypę, na szczescie mały zdrowy ale trochę marudny, górne jedynki już widać przez dziasla ale przebić się nie chcą więc mały trochę marudny na szczescie nocki są dobre
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U Nas napadało z 10 cm śniegu
piękna zima tej wiosny! na Boże Narodzenie nie było śniegu a teraz jest. Dziś wylądowałam u dentysty o 8 rano z bólem, musiałam zdecydować się na kanałowe leczenie(dolna jedynka) na szczęście nie było źle i w końcu przestało boleć.
Zostało mi poprasować ubranka Natalki , jak się uśpi to poprasuję na spokojnie , no i jutro karkówkę będe robić , strogonow i sałatkę warzywną ;-) PO za tym moja mama powiedziała że idzie jeszcze dziś po choinkę 

A ja będe próbować sprzedać wózek ... ale pewnie mi się to nie uda , i oddam za darmo 
Oczy mnie już bolą , uciekam , P własnie ululał Natalie zaraz biorę się za prasowanie / któraś chętna za mnie poprasować ..