Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ty już się tak nie przyjmuj , moja płaczliwa przez zęby od wczoraj więc to prędzej Natalia pokaże jaka jest ''grzeczna''ja w poniedzialek zabieram mala do Olk. mam nadzieje ze bedzie grzeczna , inaczej Milena zobaczy prawdziwego diabelka ;p
Przenoszą ... My z Kasią się już widzieli , teraz czas poznać nasze córy ze sobąhejkawidze ze znajomosci przenosza sie do reala, suuuuuper
![]()
Widzę że 23may tak samo się stresuję że dziecko da popalić haha ... A do Krakowa też mamy blisko . ;-) Choć teraz z dzieckiem to się nie jeździ , ale kiedyś czemu nie ? Znajoma już mnie męczy żebym z Natalią do Krk przyjechała na spacer , bo ona też ma córkę w wieku twojej Witaj .witam wszystkie młode mamy![]()
No i Natalii chyba wdał się nawyk samochodzikowy 
Kuzyni jej samochody pokazali że musiałam jej jeden zabrać do domu
Byliśmy wczoraj z kuzynami na spacerze . Poszliśmy na plac to siostry dzieci cały plac zajęli hehehe... I 3latek do mnie tak :
policzyla wszystko co sie dalo ;p
) zmiesci sie jedynie wozek. Rodzice maja wieksze auto ale ja sie boje nim jezdzic bo ma za duzo mocy 
) i A. jezdzi jak szaleniec.