• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja używam Pampers Active Baby, próbowałam Pampers Sleep & Play, Dada Premium, Fitti czy jakoś tak, ale wszystkie poza pierwszymi wydają mi się za sztywne. te Fitti (by Biedronka) jeszcze by uszły, ale są na plastry a nie na rzepy, więc jak źle przykleję to pozamiatane.. dzisiaj Wicia nie przeciekła, pieluchę zakładał K. :szok:

od kiedy kąpię Wicię w Emolium skóra Jej się trochę poprawiła.. dzisiaj bardzo ciepło, więc Wić cały dzien z K. na dworze ;)
Paulinka też mamy żurek ;)
co zrobić, żeby dni mi leciały wolniej.? ja tak nie chcę tej 18.. boję się, że nie dam rady ogarnąć wszystkiego.. :-(:-(

reklama
ja z pampersow to chyba wiekszosc przetestowalam juz ;] jak dla mnie te fitti biedronkowe najgorsze ;/
z rossmana Babydream te pakowane po 40 szt sa w miare, albo Happy lub Dada ;]

Dominisia dasz sobie rade po 18. Wystapisz o wyzszy zasilek, mama napewno tez ci pomoze :) A u nas brzydko, a zapowiadali po 30stopni w dlugi weekend. Dzis sluchalam radia to prowadzacy stwierdzil ze synoptycy dobrze mowili ze bedzie w dlugi week 30 stopni, dzis 10, jutro 10 i pojutrze 10 :-D
Wampi jak znajdzie sie dobre promocje to pampers nie duzo drozszy o dady, a smialabym powiedziec ze nawet to samo cenowo :)

Wampi a wg mniej dada a pampers to zupelnie inna bajka. Kiedys kupilam w dadzie Bartek po 1,5 godz mial mokry tylek a w pampersie po calej nocy mimo ze pampers pelny pupa sucha.

Anula a Twój Bartek próboje juz na nocik sikac?
Julka chodzi i mówi siii jak juz zrobi w pampersa ;/

Mam nadzieje ze jutro bedzie cieplej wrrrr...
a tak po za tym zrobilam dzis deserek- serek mascarpone ze śmietanka 30% i do tego polewa truskawkowa mmmniam!

cześć laski;-) pamiętacie mnie jeszcze?

Wybaczcie, że nie odpisuję ale od mojego ostatniego posta nazbierało się aż 20 stron:szok: więc nie jestem w stanie tego nadrobić.

Damiana ostatnio wysypało ale dałam mu wapno i po 2 dniach po wysypce śladu nie było.
Ja niestety nadal do końca się nie wykurowałam, mam napady duszącego kaszlu jeszcze:-(

Udanej majówki ;-)

reklama
23may, Bartek na widok nocnika ucieka, gdy go sadzam placze wiec dalam spokoj. Z jedzeniem u nas ciezko bo je doslownie kilka potraw, nic innego nie zje bedzie chodzil glodny a i tak krzyczy nie i zaciska usta.Moja kolezanka ma corke 2 dni starsza od Twojej i juz wola ale wiadomo kazde dziecko inne:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry