reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dominisia, dobrze ze malej nic nie jest.
a takiemu lekarzowi to bym przygadała, on nie jest od oceniania tylko leczenia, masz dziecko w młodym wieku, ale stanęłaś na wysokości zadania, i ja bym tego się nie wstydziła, wstydziłabym się raczej że pomimo swoich lat ten lekarz ma rozum dziecka.
wampi, oj też miałaś kupe strachu...
kasiek, akurat zjazd mam...

ja dziś sama w domku siedzę, R. i O. pojechali do rodzinki na wieś.. beze mnie bo mnie tak rozłożyło już na amen...

reklama
Heeeello :D

Vi wkoncu zagladnelas :))
Mariolciaa chwila spokoju ... :-D
Kasiek dasz rade :D

Niki spi, ja juz posprzatalam. Dzis na obiad mlode ziemniaczki z dewolajem ( nie wiem jak sie to poprawnie pisze :cool2:)

Gdzie MILENA i 23MAY??

ja jestem ;] czytam codziennie tylko nadal problem z kompem mam ;/
Ale brzydka pogoda, byłam z Julka w Kosciele, niegrzeczniuch mały ;]
Teraz czeka nas bilans 2 latka ;] poniedzieli sie wybiore jakos..
Poluje na konika bujanego dla malej, mamy biedronke bujana ale mala juz jest, a Julka ma obsesje na punkcie koni ;)
Coraz wiecej slow jej sie wyrywa, ostatnio nauczyla sie mowic SWETER:-D

Paula obie daty fajnie na obraczce by wygladaly ;) i jakie sukienki ci sie podobaja?
smacznego obiadu ! ;)
Kasiek Śliczna sukienka ;) my tez wesele w czerwcu mamy ale jakos nie mam weny ogladac sukienek haha

Mariolcia zdrowia ;)
Dominisia na fcb Mamo to ja ostatnio wstawili zdjecie co zrobic jak dziecko sie zakrztusi. A moze Wiktoria nie zjadla tej kulki wogole? I oby jej sie szybko raczki goiły, a co do mamy - wspolczuje
Vi witaj ;D
Ewi gratuluje ciociu ;)

https://www.bebiklub.pl/home/konkursy/mamy-zmiany/galeria/entry/2726
mozecie zaglosowac? ;)

Ostatnia edycja:
Paulina, oj też bym zjadła dewolaja :)
23may, gratulacje za sweter :-)
doczytałam się że można 3 głosy oddać, więc zagłosowałam, fajne zdjęcie :)

mi już odrobinę lepiej, wzięłam apap, cholinex, smectę (nie wiem jaki wirus mnie dopadł, ale problemy z żołądkiem mam).
mama mi kiedyś dała taki specyfik do smarowania na spirytusie z aloesem... rozgrzał mnie :-)

Mariolcia ja mam zabiegany teraz ten zjazd a i tak tylko na cwiczenia przyjeżdzam przed 18 stą:pz

Paulina fajna sierpniowa data ja mam 07.08.10r. śmiałam się do męża jakbyśmy rok się pośpieszyli to było by 07.08,09r.:p Ale uwielbiam mój 7 sierpnia fajnie brzmi:)

Kasiek, ja teraz muszę iść na wszystko bo poprzednie 2 zjazdy miałam takie od niechcenia.
na pierwszym zerwałam się wcześniej bo mnie koleżanka na juwenalia wyciągnęła, długo nie byłam bo na jakieś reggae trafiłyśmy, na drugim w sobotę też się urwały zajęcia bo małego do mamy na noc dałam a ja z mężem i znajomymi znowu na koncercie poszaleliśmy (był Weekend to musiałam pójść), na drugi dzień mieliśmy komunię :) tak więc niedziela też nieobecna :)

Mariolcia eh te juwenalia mi na szczęście jakoś tak się ułozyły te zjazdy że juwenalia ominęły ale to były czasy w Lublinie... Może w przyszłym roku pojadę sobie ale to już bez statusu studentki... No minęło mi 6 lat studiów i właśnie kończę...

kasiek latka leca, ja jak narazie nie mam cisnienia zeby isc po LO na studia, no ale do tego czasu pewnie z 10 razy zdanie zmienie :-D
23may zaglosowane. Pokaze wam suknie jak bede na lapku. Narazie ogladnelam tylko jeden salon Gracja w Byszycach. Piekne ale podobno tez pieknie kosztuja

ogarnelam podwozie. A. o 18.55 wylatuje.

Witajcie :)

nadrobilam ale jakos niepamietam co mialam pisac :p
U nas naokolo zachmurzone i grzmi :p wiec pewnie cos przywieje przed wieczorem :p
Dzieciaki juz ok. teraz mamy do pn wolne i byczymy sie :-)
Tylko w TV nic nie ma.... :confused2::sorry:

Dominisia trzymaj sie i badz twarda.... wspolczuje malej poparzenia... ale szybko sie zagoi :*

reklama
23may my też zagłosowaliśmy. spróbuję namówić K., ale pewnie powie, że nie ma czasu ;P

z Wici rączką gorzej. ale tylko z jedną. druga się goi. ta bardziej poparzona się babrze i stale się coś przykleja jakieś nitki z ciuchów, coś, a jak próbuję Jej zrobić jakiś opatrunek to krzyczy, idzie sobie gdzieś z fochem i za chwilę szczęśliwa przynosi mi zdjęty :crazy:. o kulce słuch zaginął, ale Wicia zachowuje się normalnie, więc nie robię paniki. teraz siedzi ze mną i śpiewa coś dziwnego. chciałam Ją uśpić, ale zaczęła śpiewać.. zjadła dzisiaj całą zupę szczawiową wyprodukowaną przeze mnie ze świeżo zerwanego szczawiu ;P myślałam, że nie będzie tego chciała.. ładowarka od telefonu mi się popsuła i jestem zła. z mamą dzisiaj spokój, ani razu mi dzisiaj nie powiedziała, że mam się wyprowadzić.

Do góry