reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja nie kończę ja dopiero zaczynam studia, dokładnie na I roku jestem :)
kierunek to dietetyka.

zdrówka życzę :)

Ostatnia edycja:
reklama
Heej;)
U Nas wszystko Ok, w weekend na weselu bylismy:-)
A wczoraj na bilansie z Julka, 14 kilo ma i 93 cm , kiedy Ona tak urosla to nie wiem.. dosc dlugo się wyczekałysmy w poczekalni, jeszcze jakas babka nam sie wepchała z dwojka wiekszych dzieci:wściekła/y: ale cóż...
Pogoda super, w sumie to za cieplo..

Mariolciaa powodzenia na egzaminach ;)
Papitka oby Ci Kubusia nie rozłożyło, i super ze juz chodzi ;))
Asik nie ma sie co denerwowac takimi 'scierwami' aa i jak nosek Damianka? Chodzi juz?

Dzięki, z noskiem ok, praktycznie już na drugi dzień opuchlizna zeszła jedynie strupek został

Co do 'koleżanki' to ona w ogóle jest stuknięta, każda impreza kończy się tak, że coś jej odwala. Poszliśmy tam tylko ze względu na jej męża bo nas prosił a jako, że są dobrymi kumplami z moim K. to się zgodziliśmy... ostatni raz.

Mariolcia
współczuje tylu egzaminów i do tego dom, dziecko... podziwiam.
Papitka zdróweczka dla Kuby, oby na lekkim przeziębieniu się skończyło. Ja teraz chucham i dmucham na Oliwię by nic mi nie podłapała bo nici z operacji
23may Damian już biega a nie chodzi;-) pierwsze kroczki zrobił jak miał 10m-cy ale przez ok. miesiąc był bardzo ostrożny i nie chodził jeśli kogoś obok nie było. Od 11 miesiąca śmiga już na całego

edit
Damiana coś wysypało... nie jest to wysypka od słońca bo ma krostki na brzuszku i pleckach. Jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że dolałam mu do wody do picia trochę soku pomarańczowego

Ostatnia edycja:
23may, super że na bilansie wszystko ok :)
asik, oby nic poważnego z tymi krostkami.

co tak mało was tutaj ?
ja myślałam że nie będę dawała rady was nadrabiać :)
my dzisiaj byliśmy na spacerku, Oliwierek się wyganiał po trawnikach, krawężnikach i jeszcze w kałużę wszedł :tak:
botwinka już mi się gotuję, wpadam do was na chwilę i się biorę za drukowanie notatek :)

Ale ciszaaaa.... gdzie się podziewacie?

Papitka pisałam już ale nic nie szkodzi, napiszę jeszcze raz. 01.07 jedziemy do W-wy na przeszczep z biodra do dziąsła i korektę noska, strasznie się boję.... A czy Kuba je sam np. obiadek czy go karmisz? Bo ja jak dam swojemu by sam jadł to jedzenie ląduje wszędzie tylko nie w buzi
Mariolcia no właśnie jutro jedziemy do lekarza z tymi krostami bo dzisiaj rano jak mu ściągnęłam pampka to siusiak i jąderka całe w takich mocno czerwonych krostkach ( odparzenie na pewno to nie jest) i widzę, że go to swędzi...

Damian niedawno zasnął, ale się na marudził bo w domku siedzimy bo na dworze taki upał, że wysiedzieć nie idzie a poza tym nigdzie cienia nie ma. Zaraz po Oliwkę do p-la śmigam.

Witam.
jakos nie wiem co nadrobić.
Mariolcia co do guarany to zależy jak długo już się karmi. a ta guarana to w tabletkach czy co? ja bym była ostrożna trochę.

asik ja karmie go sama bo jak wyrwie łyżeczke czy widelec to wszystko lata jedyne co je sam to parówke bo weźmie do rączki i jako tako obskoczy. Nie martw sie operacją wszystko będzie dobrze. Ja w dzieciństwie miałam wycinany nowotwór kości z uda i jest dobrze u was też na pewno będzie. Wiem że to nie to samo bo jednak majstrowanie przy buzi to nie lekka sprawa ale na pewno nic potem nie będzie widać.

Byłam z kubulkiem u lekarza okazało sie ze nic mu nie dolega a kaszel to przez katar a katar to moze być sienny bo choroby u niego nie widzi więc dostałam inhalacje na oczyszczenie drug oddechowych i zyrtec na alergie.

Ostatnia edycja:
chodzi mi o samą guaranę, bez żadnych dodatków wzmacniających.
może jest coś ziołowego na poprawę koncentracji? po obiadku pewnie w aptece się zapytam.

na noc piję melisę albo rumianek bo mi się lepiej śpi, i wyspana jestem nawet już po 4 godzinach snu.
albo zostaje mi się pomęczyć te 2 tygodnie... może mój brat weźmie Oliwierka dziś na plac zabaw, to w godzinkę sama powinnam się dużo nauczyć ;)
asik, trzymam kciuki za operację :)

reklama
Do góry