Dominisia123
mama Wici <3
napisałam posta, wysłał się, ale go nie było, napisałam drugiego, są dwa i nie mogę usunąć pierwszego :/
apteki u mnie już wszystkie zamknięte. juto idę na truskawki, zanim wrócę też już zamkną, w niedzielę zamknięte, więc zostaje mi poniedziałek.
Małą ledwo donosiłam i tak prawie całą ciążę przeleżałam w szpitalu. lekarz powiedział, że przed rokiem, a najlepiej trzema mam najlepiej nie próbować.
apteki u mnie już wszystkie zamknięte. juto idę na truskawki, zanim wrócę też już zamkną, w niedzielę zamknięte, więc zostaje mi poniedziałek.
Małą ledwo donosiłam i tak prawie całą ciążę przeleżałam w szpitalu. lekarz powiedział, że przed rokiem, a najlepiej trzema mam najlepiej nie próbować.
(oczywiście klinika nie chce go wykonać, mimo, że dzwoniłam do NFZ i twierdzą, że powinni) a na wyniki czeka się nawet do 2 tyg. Jedyne co to dogadałam się z lekarzem, że jak będą wyniki to już na drugi dzień mamy przyjechać do kliniki
z bolami nasilajacymi sie co 5 minut zabrala mnie karetka, ruszyc sie nie moglam. No coz, chociaz pierwszy raz w zyciu sie przejechalam karetka 
ja nie mam przeciwskazan a i tak uwazam na maxa. A do innego lekarza nie moglas pojsc?