• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
no właśnie, tego się boję... nie wiem czy nie lepiej zostawić tych ścian... widzieć co się dzieję i na bieżąco sprzątać..
o płytkach też nie ma mowy bo pewnie będą odłazić...

Mariolcia Myślałam o torcie , chciałam kupić lalkę taką .. ale jak na samotną matkę dla mnie zbyt drogo .. i zamówię taki tradycyjny tort .. :-)
Mirabelka no rośnie mi ta panna , nie wiem kiedy to zleciało ..
Dominisia Fajnie że już na swoim ..
Mariolcia Mamy ten sam problem w wc .. efekt ostatniego piętra w bloku .. i myślimy nad kafelkami ,, ale do połowy ścian .. bo faktycznie lepiej co jakiś czas zapsikać to środkiem na grzyba i przemalować ściane niż odrywać całe kafelki potem czy panele //

cześć laski ;*
U Nas po staremu, siedzę w pracy i się nudzę bo nie ma ruchu. Julka nadal wydzwania ciągle z babci telefonu ;P
Dziś znowu gorąco, chociaz tyle ze pogoda dopisuje ;)
Mieliśmy jechać z mała nad wodę, ale nie wiem czy jest sens wogole, chrzestna Julki proponuje zeby jechac ale pod namioty, ale mi się to nie widzi już kompletnie ;/

Milena no czas lecci , Natalka już prawie roczniak ;D a chodzi juz? bo zawsze zapominam cię zappytać ;)
Dominika fajnie ze juz na swoim, ale z tapetami chyba sobie sama nie poradzisz tez;/
Mariolcia, nam kiedys weszła jakaś wilgoć pod panele i zrobiły się takie 'wybrzuszenia' od wody ...
Mirabelka, ja pamiętam. Super ze Nikolka już na nocik sika, Julka raz sika a nastepnego dnia sama chce zakładac pieluche ;//
Paulina udanych wakacji ;*

aa pojawiła się tu jakaś mama ostatnio z Olk. tak jak Milena mówi, mozemy się kiedys na kawke umówic;p

Witam się :-)

U nas lepiej. Ania nie ma gorączki. Morfologia i crp ok. A wysypka to była od antybiotyku Duracef na lekkie zapalenie dróg moczowych.

Magda0109 no super, że planujecie ślub :-) ja swój bym chciała jeszcze raz przeżyć.
A propo zębów to chyba nie ma reguły. U mojego syna najpierw górne jedynki wyszły a u Anuli dolne pierwsze zęby.

Mariolcia narobiłaś mi smaka tą cukinią. Ja jutro też kupię i coś zrobię. Mariolcia panele bym odradzała, a nie lepiej po prostu pomalować? Wydaje mi się ładniej a i szybciej jest odnowić. My w swojej łazience nie mamy kafelków, bo zabrakło pieniążków przy przeprowadzce i mamy pomalowaną na biało. Ale daję Ci tutaj kilka zdjęć jak ładnie może łazienka wyglądać i my jak jeszcze jakiś czas nie będziemy mieli płytek to też jakiś kolor ładny rzucę.

lazienka_bez_glazury_zdjecia_1179345.jpgIH0505-60.jpgBathroom+1.jpg38264.jpgWDw6gna387oalHa0vX.jpg

jaki dobry film na wieczór?

Załączniki

• lazienka_bez_glazury_zdjecia_1179345.jpg
    lazienka_bez_glazury_zdjecia_1179345.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 49
  • IH0505-60.jpg
    IH0505-60.jpg
    81,7 KB · Wyświetleń: 56
  • Bathroom+1.jpg
    Bathroom+1.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 54
  • 38264.jpg
    38264.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 48
  • WDw6gna387oalHa0vX.jpg
    WDw6gna387oalHa0vX.jpg
    53,9 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
HEJO. Nigdy wiecej wakacji nad morzem. Jakos inaczej wspominam morze jak mialam 10lat. I podziwiam ze wtedy caly dzien w wodzie siedzialam. Teraz tylko stopy zamoczylam i ucieklam, a wlascicielka mowi ze 20stopni ma morze to duzo... W niedziele jedzeimy do Sopotu chyba, na molo. Mloda droge przeszla wzorowo, wyjechalismy o 4, a ta o 5 juz wstala.. A dojechalismy dopiero na 15.

Milena a P sie cos oddzywa?? Widzialam ten hotelik, bardzo fajny i bliziutko morza :) My mamy troche dalej.
Magda ale wredna ta tesciowa. A cywilmy czy koscielny??

Mirabelka pewnie pisz co u Was:) Brawo że siku już na nocniczek robi:)

Milena
Natalcia już roczek ale zleciało:P

Dominisia super że już na swoim:)

Mariolcia mi w pokoju i w łazience grzyb wychodzi to w pokoju po środku trochę więcej niż pół roku go nie było może rok a w łazience o wiele szybciej;/

Jagoda dobrze że wszystko już w porządku:)

Paulina co Ty mówisz:P Toż tydzień temu nad morzem byłam:P Fakt trochę ciężko na początku wejść bo jeszcze fale Cię chlapią a potem mogłąm już nie wychodzić. Dominika nawet kąpała się jak słońca nie było ale wtedy trochę usta jej zfioletowiały a tak to super było słonko grzało:) ja na pewno jeszcze pojadę;)

Moncia witaj przykro mi że straciłaś dziećiątko ale i gratuluję że się spodziewasz napisz nam coś więcej o sobie i mam nadzieje że się u nas zadomowisz;) Który to tydzień i zrób sobie suwaczki:)

Do nas wczoraj brat męża przyjechał mają roczną dziewczynkę więc Dominika ma zajęcie:) oj ale bym się pobyczyła na plaży jeszcze:)

reklama
Milenka, nie chcesz ty robić? :)
ja na wszelkie okazje robię teraz torty, i wcale nie mam talentu piekarskiego :zawstydzona/y:
kupuję gotowe biszkopty, tylko ozdabiam :) wiesz ile taniej wychodzi ????:biggrin2:
mi na dole grzyb wyłazi, może coś się zmieni bo sąsiadka sobie po drugiej stronie ściany przy kamienicy dobudowała komórkę więc może ta ściana będzie inaczej "oddychać" albo odwrotnie :/
23may, pod namioty z dzieckiem? :) myślałam kiedyś o tym, ale boję się o noce bo są zimne niekiedy :/
na razie namyślam się czy pojadę z małym na tydzień nad jeziorko z przyczepką camping
Jagoda, super łazienki :)
przepis wzięłam z Cukinia faszerowana mięsem mielonym w sosie pomidorowym z serem
Paulina, mnie kiedyś wrzucili to takiej morskiej wody na kolonii... brrr :)
moncia, witaj i głowa do góry... pisz z nami to nie będzie ci samotno :)
a URL suwaczka musisz wstawić w Ustawienia --> Edytuj sygnaturę (w ramce) :)

Oliwier jak zwykle o tej porze mi śpi :)
na obiad rybka i surówka :)
przymierzam się w niedzielę zrobić trochę kilometrów na rowerze, dokładnie ok. 40 km :) R. mi nie wierzy :/
jedziemy do jego rodziny, ja wyjadę rowerkiem 2 godziny wcześniej, on autem... ciekawe kto pierwszy dojedzie ?:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry