reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

HEJO LASKI. Ostatnie 4 dni w PL. Dzis moze przejdziemy sie z Nikola na zakupy bo musze kupic A. pare bokserek. Sobie puder i podklad. Mamuska wraca od taty jutro wieczorem, w srode pojedziemy na wieksze zakupy bo musze zrobic Nikoli zapas na dwa tygodnie, no i torbe sobie kupic bo A. mi zgarnol a w go sporcie sa na promocji..

Asik ja za to zawsze robie duzo zdjec. I potem sie zastanawiam po co?? Ogladniemy pare razzy a potem leza gdzies w kacie :) w Chorwacji jak bylam za pierwszym razem to mialam grubo ponad 2 tys zdjec a teraz to nawet nie wiem gdzie sa.
Patrycja przepraszam ze pytam, ile juz starasz sie o dzieciaczka?? Amelia slodziak, wypasiona zaawka bedzie odpowiednia, chociaz moja Nikola za zabawkami nie przepada. Zdecywanie bbardziej woli butelki, buteleczka, lyzeczki, garnki :) w PL mieszkasz?? My z nad morza jechalismy 13h, a nad morze 11h.
Jagoda Mariolcia ja wszystkie ciuchy skladuja w pudlach po pampersach i narazie wywoze do tesciow, pozniej przetransportuje do nas na strych. Tylko wozek chce sprzedac ale A. sie nie zgadza :wściekła/y:

reklama
Hej laski

Jadę dziś odebrać dowód - w końcu. I od razu na zakupy szkolne, aż się boję ile kasy pójdzie:no:

PATRYCJA Amelka prześliczna;-)`jakaś fajna zabaweczka na pewno będzie ok. I powodzenia na wizycie &&&&
PAULINA ja uwielbiam robić zdjęcia:tak: Oliwia i Damian mają ich mnóstwo ale teraz jakoś tak wyszło, że nie porobiłam fotek z imprezy.

Hejka

Oj Dawno mnie nie bylo, sorrka: P

Paulina widze z ewyjerzdzasz, przyda ci se taki odpoczynek, a na ile wyjezdzasz wogle? nie doczytalam sorrka
Asik ja juz dla mojej Hani mam wsio (ex ma przeslac plecak i kapcie i jakies duperele) a tak to juz zeszyty, ksiazki wszystko czeka, a dzis juzciuchy popralam i schna:-) juz tylko tydzien zostal... :szok: i pierwsza klasa:tak: :-)
My mamy wesele tez ale 14 ale niewiem wciaz czy jedziemy, za duzo km, sie okaze jak finansowo wyjdziemy po 10. -_-
A tak to u nas po staremu, wiczory juz chlodne, normalnie ogrzewc sie trzeba :-D hehe
Ide zaraz mlodego spac poloze, o poludniu jak wstanie i zje na plac jakis pojdziemy by sie wyszaleli a co tam ;) dzien szybciej zleci.... choc i tak pedza kolejno ze juz nie nadazam.... :dry:

Wstaje, szykuje sie.. I. stwierdzil ze bledszej na swiecie osoby nie widzial, wychodze, jade do ginekologa i co sie okazuje??? Nie moga mnie juz dzisiaj przyjac bo lekarz musial pilnie wyjsc. Pytam o innego - urlop, nie ma, wyjechal. Tak sie zdenerwowalam, ze zadzwonilam az do Poznania. I co? Mozna.. 7:30 wizyta.

Paulina12 staralismy sie o dzidziusia jakos w tamtym roku.. Dosc dlugo. Pozniej stwierdzilam, ze co bedzie to bedzie. ;) Zajelam sie szkola, praca, rodzina :) Chcialam, zamowic malusie sztucce z jej imieniem, ale to chyba zadanie dla chrzestnej.. Ktorej jeszcze nie ma bo nie zostala wybrana ;) Tak w Polsce, i oczywiscie pociagami.. Bo I. stwierdzil ze bedzie taniej.. Oczywiscie nie bylo :)

asik24 ​ehh.. szkoda gadac z ta wizyta ;/

LIZA wylatuje w ten czwartek wieczorem a wracam prawdopodobnie 8 wrzesnia. Czyli 10dni ale moze sie przedluzyc do dwoch tygodni. A jak dostaniemy paszport to chyba na duzo dluzej wyjedziemy.
PATRYCJA w takim razie wielkie kciukasy za wizyte! I spokojnych 40 tygodni. No teraz to juz pewnie gdzies 36 :-D

Hej

Oliwia obkupiona, wszystko do szkoły już ma:tak: Jeszcze tylko jakieś ciuchy pokupuje bo jak zwykle po wakacjach większość za mała:baffled: ale to już nie tak wszystko na raz

Liza a bo Twoja Hania też do 1 kl.? Jest stresik? bo u mnie ogromny
Patrycja &&&&&&&&& za wizytę, daj znać co i jak
Paulina spakowana ?
Wampi też tak mam, że co usiądę do kompa to dzieciaki ciągle coś chcą

Boziu jakie moje dziecie nie dobre. Wczoraj i dzis to szatan. Gorne jedynki.

ASIK znajac mnie to pewnie w czwartek popoludniu bede sie pakowac;-)
PATRYCJA jak tam?

Hej

Wampi- noo ona nie umie pic ze smoka TT a wczorsj dalam jej z Aventu to wypila troche. A tamte z miekkimi smokami to najtansze co moze byc ze nawet jak zakrecisz to wylatuje. No ale jej odpowiada:p :-D
Asik- takk szkola to mega wydatki.. U mnie juz tylko 3 szkolniakow zostala ale mimo to potrzeba kasy. Jak brat tu byl to go obkupilam od stop do glow zeby mamie troche lzej.
Paulina- moze i moja dlatego jest taka zlosliwa i krzyczaca. Czasem mam juz dosc i to tak tdzies od ok tygodnia sie tak zachowuje noo i polyka swoje palce ;//

Mam czas na sniadanie bo dalam zajecie memu dziecku. Koce na podlodze i wiszace zabawki nad nia i chwile lezy chociaz juz raz jeczala bo mnie nie bylo widac;//
T niedlugo juz z pracy bedzie to skoczymy na wazenie az mnie ciekawosc zzera ile wazy moj klocuch;)

Ale sie denerwuje na zabawki:p noga je traktuje hehe

A mi sie tak kawy codziennie chce ze masakraaaa i pije raz dziennie ta 3w1;)
Ostatni raz kawe pilam w grudniu i to w Pl z mama a tak to nawet przed ciaza swieto lasu musialo byc na kawe;)
Mialam robic pranie a tu dupa znowu z pogoda...
Milego dnia;)

reklama
asik tak Hania do 1 klaasy idzie :-) yyy stres mam, bo tez zmiana szkoly byla, ale.... mysle ze da sobie rade, dwa lata w zerowce byla najlepszą uczennicą, juz plynnie czyta i wszystko latwo ogarnia takze bedzie dobrze - musi byc :tak: :-)
Paulina tez lubie sie pakowac na styk przed czasem :-D hehe apotem polowy zapominam :p

coraz chlodniejsze dni... :p jesien przyszla czy co.... :sorry2: no ale wole to niz upaly...

Do góry