reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina : P. nie jest prawdziwym tatą Wiki z poprzednim P. nie wyszło odszedł jak miała 2 latka i 3 miesiące po miesiącu pojawił się P w naszym życiu i w nim po został a tamten jest tylko w mojej pamięci na szczęście nie w jej.
Przyjdzie dzień którym dowie się prawdy i tej prawdy najwięcej się boje
Ojciec nie ma z nia kontaktu a mieszka na drugiej części osiedla zostały tylko nie płacone alimenty i ból że porzucił ją jak psa

Ostatnia edycja:
reklama
Nie jest ale Kocha jak swoje oddał by wszystko za nią , gdy w styczniu dowiedziałam się że jestem w ciąży cała trójka była zachwycona najbardziej wiki bo ona marzyła o rodzeństwu ale szczęście nie trwało długo , w kwietniu okazało się że serduszko nie biję . I nic już nie mogłam zrobić . Teraz jestem 6 miesiącu ciąży zgodziłam się ponieważ nie chciałam widzieć jak cierpią po tej stracie ale nie żałuję zostały 3 miesiące i będe miała w końcu swoją cztero upragnioną rodzinke .

Ostatnia edycja:
Kasiek to widze u ciebie tak samo ekspresowo poszlo jak u mnie. Z moim Z. poznalam sie we wrzesniu, w pazdzierniku bylismy juz razem a w grudniu powstal nasz synek. :)
A wczesniej bylam w prawie 3 letnim zwiazku i nic...
Sandra wazne ze pomimo przeciwnosci teraz ci sie uklada. Ze jestes szczesliwa i silna kobieta :)

Kechu heheh no dokładnie poznaliśmy się koniec września to znaczy zobaczyliśmy:p Bo moja kumpela go do naszego mieszkania w akademiku przyprowadziła a ze ja chora to tylko dzwi otworzyłam:p Poznaliśmy się w październiku od 25 listopada jesteśmy razem a 4 stycznia powstała Dominika a równiutko 9 miesięcy 4 października sie urodziła;)

Kasiek hahaha, to prawie identycznie jak my. My sie na poczatku wrzesnia poznalismy na zakupach w Biedronce (hahaha bardzo romantycznie) i potem juz polecialo tak szybko ze niecaly rok pozniej 30 sierpnia urodzil sie nasz synek :)
a juz myslalam ze nie ma drugiej takiej wariatki co by tak ekspresowo wszystko zalatwila a tu prosze ;)

reklama
Do góry