reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

R.oświadczył mi się żebym była pewna,że jestem dla niego wyjątkowa i że to dla niego coś ważnego. Chce mi przed Bogiem złożyć przysięgę. Tak R. mi powiedział więc ślub w końcu też weźmiemy :D

reklama
Kasiek hahaha, to prawie identycznie jak my. My sie na poczatku wrzesnia poznalismy na zakupach w Biedronce (hahaha bardzo romantycznie) i potem juz polecialo tak szybko ze niecaly rok pozniej 30 sierpnia urodzil sie nasz synek :)
a juz myslalam ze nie ma drugiej takiej wariatki co by tak ekspresowo wszystko zalatwila a tu prosze ;)

Jestem jeszcze ja. 19 maja zobaczylam pierwszy raz Ł, jak szlam do szkoly ( przygotowania przedmaturalne byly ),potem drugi raz jak wracalam. Zagadal odprowadzil.. a ja taka zachwycona bylam nim ze nawet sie nie przedstawilam.. i on tez nie :D

widywalismy sie od tamtej pory tak codziennie. bo on pracowal obok mego domu, wiec mijał " mnie" w drodze do pracy. O imie zapytalam po tygodniu :D bo glupio bylo wolac na "ty". ok 25 lipca powstal Filip. urodzil sie 19 kwietnia :D

Rodzice na poczatku mieli alergie na Ł. w sumie to ja sie im nie dziwie.Ich jedyną coreczke zbalamucił.

W listopadzie zamieszkalismy razem po kłótni z rodzicami i 3 tygodnie pozniej dowiedzialam sie ze jestem w ciązy. No i tak mieszkamy do dziś. Aaaa slub w sierpniu 2005 zalatwiony w ciągu ok 2 m-cy.

Domu swego dorobilismy sie dopiero w maju 2012.

Sandra corka twoja dziś urodziny ma??? wszystkiego kolorowego dla niej :)

jedziemy dziś oplacić cattering na F komunie i menu moze wybrac. akurat snieg spadł. Chlopcy zachwyceni, szczegolnie Filip bo dziś ma wyjazd mikolajowy do teatru.Ja mniej.. juz widze jak sie to potem topi.

Hejka:)

sanda wszystkiego najlepszego dla Wikusi:)
happymum ja było na tych zajęciach z maluszkiem? U nas też takie są i zastanawiem sie czy nie zapisać synka

Jeśli chodzi o związek to u mnie też kogel-mogel jak to któraś napisała:-):-) Poznaliśmy się z D. w 2008 roku przez jego kolegę:) Jezdziłam często do siorki i tam też pierwszy raz go zobaczyłam, tak wogóle mam dwie siostry i ich mężowie i mój D. są z tej samej wioski:) wszyscy się śmieją że tak trafiłyśmy :p Przez rok pisaliśmy ze sobą , w czerwcu 2009 spotkaliśmy się w końcu i tak się zaczęło:) w maju 2010 zaszłam w ciąże, dokładnie w dniu ostatniego egzaminu maturalnego zobaczyłam dwie kreseczki. Na początku nie mieszkaliśmy razem ale D, przyjeżdżał w tygodniu i na weekendy, ale jak już synek się urodził to zamieszkaliśmy u mojej mamy:) jak synek miał pół roku to D. mi sie oświadczył, dokładnie w moje urodziny:) Ślubu narazie nie planujemy ale i tak się cieszę że zdobył się na ten krok i oświadczył mi się, czuję że jestem dla niego ważna i narazie wystarczy mi to:) A po cichutku marzę o ślubie i D. bardzo dobrze o tym wie:-)

Ja właśnie wróciłam bo byłam odprowadzić siostrzenice do zerówki, dalej u nas jest bo siorka z dróga córą dalej w szpitalu;/ mięli zrobic jej tam dokładne badanie ale powiedziali że w tym szpitalu takich nie robią i jeżeli okaże się to konieczne to muszą jechać na Wrocław... jakie to wkurzające mam nadzieje zę nie będą musiay tak jezdzić;/ szwagier na szczęście juz dzisiaj kończy służbę i zabiera mała, ufff juz nie wyrabiałam to tak jakbym miała dwójkę dzieci :)

I u nas w końcu ziiimaaa, sniegu napadało synek sie ucieszy jak wstanie:)

Ja piernicze, czy tylko u nas nie ma sniegu? Dobrze ze Nikola pod choinke dostala rowerek i sanki, bo rowerek juz wykorzystany a sanki chyba poczekaja do nastepnej zimy...

My zaczelismy sie spotykac w pazdzierniku 2009 ( przywiozl.mi lancuszek z Egiptu :cool:) , w styczniu 2012 zaszlam w ciaze, 15 lipca 2012 dostalam pierscien :)cool::cool:) w 15 pazdziernika 2012 urodzila sie Nikola, a 30 sierpnia 2014 bierzemy slub ;)

SANDRA sto lat dla Wikuli !!!! To ojciec powinien zalowac ze nie ma kontaktu z dzieckiem. Nie wazne czy biologiczny wazne ze kocha jakby nim byl. I super ze trafilas na takiego faceta ktory w tak wielkim stopniu zaakceptowal Wiktorie.

Nikola je sniadanie, ja umylam leb. Caly czas pada, piekny Krakow ;/ w nastepny weekend chyba Nikole do mamy podrzuce (pojechala mieszkac do starego domu zeby w nowym regularnie palic bo plytki juz mamy i wgl a na gaz trzeba do 3tyg czekac) a ja chcialam sie z kolezanka spotkac.

Renata u mnie jest podobnie. Moi rodzice jeszcze srednio toleruja mojego Z. Ale im sie nie dziwie bo dla nich moj Z. wyglada jak kryminalista (ma tatuaze i duze tunele w uszach) a do tego tak jak u ciebie zbalamucil ich jedyna i pierworodna coreczke. Do tego przez ciaze musialam przerwac studia co tez nie podnioslo notowan Z. ale mam nadzieje ze z biegiem czasu sie dogadaja ;) I tez narazie nie mamy swojego domu i mieszkamy w wynajmowanym bo to jednak droga przyjemnosc a pracujac uczciwie w Polsce ciezko sie dorobic czegokolwiek.

Paulina u nas tez nie ma sniegu. Tylko szaro buro i mokro od deszczu. Az sie wszystkiego odechciewa. I widze ze bedziesz brala slub w dniu urodzin mojego synka. Mam nadzieje ze pogoda wam dopisze bo teraz niczego nie mozna byc pewnym gdy nawet w maju potrafi sypnac sniegiem :)

Ostatnia edycja:
Sandra Wszystkiego najlepszego dla Wiki !!!!!!!!!! DSC_5421.jpg

Madzia my jesteśmy ze sobą prawie tyle co Wy widzę:)

Madzialena zdrówka dla siostrzenicy:*

Paulina u mnie też nie ma:)

Kechu a moi zakochani w moim mężu:p Wiadomo na początku z dystansem bo go nie znali a od razu wiadomośc że jestem w ciąży... Tak dziwnie było do lipca a powiedzieliśmy w kwietniu. Potem pojechal coś pomóc chyba babci kuchnie odmalował i zaczęło się poprawiac ślub wzięliśmy 10 misięcy po urodzeniu Dominiki 7 sierpnia:) ale od dawna go ubóstwiają buhahah Dzwoni mama i zaprasza nas na imieninowego grila i mówi że kaszanki nakupiła to mówie że nie lubie a ona no to co ale c Bardzo lubi... Heheh i ooo . Mieli same dziewczyny to jego traktują na prawdę jak syna:)

Załączniki

• DSC_5421.jpg
    DSC_5421.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 39
Sandra-sto latek dla Wici:) niech rośnie zdrowo!
Madzialena-zajecia sa super troche ciężko bylo utrzymac maleho na kolanach do ćwiczeń ale vwivzenia trwaja 10 później zabawa u znów krutkie ćwiczenia

Ja w sierpniu zaszłam w ciążę, 13 kwietnia urodziłam małego a w grudniu były oświadczyny :) a ślub nie wiadomo kiedy:/

Kechu no paulina ma piękna datę ślubu ... Moja też z 30.08 :D

Sandra sto lat dla córki ;*

Ja w ciążę zaszłam po roku związku , dwie kreseczki zobaczyłam kilka dni po 17urodzinach :D
- 30.08.12r poród ..
-styczen 2013 rozstanie z P
i żyjemy dalej , lepiej :D

Idę załatwiać dalej :D:D:D

reklama
Moja mama na szczęście od początku polubiła mojego D. :) Jak zaszłam w ciąże to powiedziała tylko do niego a mówiłeś że będziesz grzeczny, bo pozwalała żeby przyjeżdżał na weekend:) Teraz nie ma żadnych spięć, jak coś mu się nie podoba czy mojej mamie to otwarcie to sobie mówia.

Ja juz posprzątałam, obiadek prawie zrobiony, dzisiaj mama pichci sosik:) Niedługo idziemy na dwór bo mały już nie może się doczekać, tylko ciężko mu wytłumaczyć że na sanki jest jeszcze za mało śniegu, na chodnikach juz jest ciapa;/;/

Do góry