Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Renata ja zrozumiałam dowcip Twojego postuKasie boziu jaka ty powazna jestes. To ze napisalam ze slub wzielam z Ł bo zadnych korzysci materialnych z mopsu nie mialam jak bylam panną to nie znaczy ze ja nic do niego nie czulam. To ze nie pisze non stop o milosci do meza, jego wspanialosci nie wychwalam pod niebiosa i o wszystkim co nas lączy, nie zachwycam sie tym ze on jest moim mezem tez nie znaczy ze zimna s.ka ze mnie.
A tu odrazu naskok bo jakie ja mam wartosci. Zresztą skąd wiesz jakie??? Gdzie napisalam ze dla mnie liczą sie tylko pieniądze?
a Bartek coraz grzeczniejszy nie ma porownania do tego co bylo pol roku temu;-)w koncu nie ucieka, slucha sie tylko mowic nie chce
teraz mylimy nad przedszkolem mamy 3 obok i bedziemy probowac moze akurat sie uda wtedy poszlabym do pracy ale po uwage moge brac tylko do 15-16 wiec pewnie ciezko bedzie, zobaczymy jak bedzie