reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
e tam dobra ,poprostu jakoś tak ....
a ja zaraz jak mały uśnie jade do kauflandu i pewnie 200 peknie ech tyle kasy idzie ,wszystko drożeje a wypłaty takie same!!!

uuu to zakupki sie szykuja :-)

mi Ala sie obudzila i teraz ..sama.. wcina rosolek :tak: wiec tez zaniedlugo jedziemy do lasu lapac zajace :-D

a co do cen to masz racje -strasznie drogo jest :crazy: nie wiem co to bedzie jak wejdzie euro :baffled:

Tak wiec ja sie zegnam i dojutra bo dzis raczej juz nie wejde ;-)Buzka :rofl2:

A co do naszego szpitala w którym rodziłam Martyne to masakra.W ostatnim miesiącu jedno dziecko urodziło się zdrowe a zmarło w 4 dobie.Z zaniedbania lekarzy a inne miało posocznice czy cos takiego.Ja też moją małą wkładałam do chodzika i całkiem sprawnie jej szło.Jak się rozpędziła to podciągała nogi i siuuuup jazda.A my w końcu dziś się zdecydowaliśmy kto co kupuje małej na święta.A więc my z moimi rodzicami kupujemy jej szczeniaczka uczniaczka a chrzestni kupują jej tą zebre skoczka co wam kiedys pokazywałam.Mam nadzieję,że będzie się cieszyła z prezentów.Ale drukujecie ładnie nie ma co tylko na chwilkę człowiek gdzieś wyskoczy z rodzinką a tu 3 strony do nadrobienia.Fajnie.Kupiłam dziś małej nową kaszkę z owoców południowych zobaczymy czy będzie lubić
Polna_n a co do naszego zoo to ono jest małe więc wolę poczekać aż zrobią ten remont.Myślę,że w 50 minut być obeszła wolnym spacerkiem calusieńkie i jeszcze zdążyła byś zjeść watę cukrową

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam;-)

dopiero wrocilam z wykladow, masakra....musialam wchodzic kilka razy na 4 pientro po schodach.....jakie to meczonce....
kiedys pisalam ze nic nie umiem z matmy i wiecie co , dzis stalam 40 min przy tablicy i probowalam cos zrobic:-D:-D:-D:-D babka daje rzeczy ktore pierwszy raz na oczy widzialam:szok:ale na szczescie nie tylko ja bylam taka tempa:-)

nietety dzis was nie nadrobie bo jestem zmeczona, padam na cycki:tak:

Ja też już wróciłam z gościny od siostry mojego męża a w ogóle to ktoś jest.Ja sobie właśnie przeglądałam przepisy i chyba za niedługo zrobie biszkopciki.Dziś zaczełam czytać posty od początku i szkoda,że tyle dziewczyn już nie ma z nami

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Holender i zapomniałan co miałam napisać. Aha już wiem.
Kitty no to niezły ten Twój szpital.
A ją wsadzalam Justynke do chodzika w 7. Zero postępów z jej strony było więc ok roczku chodzik schowałam i dałam jej wózek dla lalek i tak nauczyła się chodzić przy wózku.
A ją leże z Mareczkiem w łużeczku i czekam aż zaśnię.
Ale miałam dzisiaj sen. Śniło mi się że odwiedzaliśmy kolegę Stefana i ten kolega przystawial się do mnie. Łapał za kolano, trzymał za rękę a Stefan na to nic. Z jednej strony sen przyjemny bo choć we śnie ktoś mnie adoruje-
dobra. Idę spać. Mareczek zasnął.

Do góry