reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

miala ktoras z was z dzieciaczkami problem z kupka?Oleńka ty to już na początku tej drogi a co ja mam powiedziec siedze juz w domku cos kolo 2 latek.Czas najwyższy zrzucić ubranie kury domowej i wyjsc do ludzi szczególnie,że mam warunki i no mała ma się kto zająć.A po za tym na nowym każdy grosz się przyda i mąż nie będzie musiał pamiętać żeby do bankomatu latać

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kitty86 my mamy cały czas problemy z kupką..

ona_mika dobrze że z bioderkami wszystko w porządku.. My jedziemy jutro.. Na 11:40 mamy wizytę.. Ciekawe jak będzie u nas.. Jadę z mężem samochodem.. Bo pewnie weźmie cały dzień urlopu.. A póżniej może pojedziemy do kina jak nam się uda zostawić małego babci (bo babcia ma na 1 zmianę do pracy i ok 14:30-15:00 jest już w domku)..

Wogóle wczoraj z mężem mieliśmy dzień tylko dla siebie.. Bo w piątek na wieczór się bardzo pokłuciliśmy (o Adasia,bo on i moja mama chcieli ciągle żebym na każdy płacz Adasia dawała mu cyca a ja już nie wytrzymałam tego, bo nawet do łazienki się nie mogłam ruszyć)i moja teściowa powiedziała że na pare dni koniec z cycem (zobaczymy jak będzie reagował na sztuczne- jeżeli lepiej to już zostaniemy przy butli)i że w niedz mamy gdzieś jechać a małego zostawić jej. Tak żebyśmy my sobie odpoczeli.. No i mieliśmy jechać do kina ale akurat nie grali tego filmu na który chcieliśmy iść. no i pewnie jutro się wybierzemy..

Mika to fajnie ze na badaniu nic nie wykryli ;-):tak:

Galareciu boziuuu ja nie pamietam kiedy ostatni raz bylam w kinie :sorry2:
chyba jeszcze jak chodzilam do szkoly :blink:
a takie wspolne chwile napewno dobrze wam zrobia ;-):happy2:

Ja uciekam i do jutra Kobity ;-):tak:

kurde ... wlasne wychodze na dwor, bo ktos dzwoni a to policja,szukali kogos bo nie moga znalesc numeru domu.... i wiecie co, wjebali nam mandat za to ze nie mamy numerku. tej blaszki z nr domu...;. mamy nowy dom, i jeszcze nikt nie zdazyl tego zalozyc:wściekła/y:.

przyszli spytac gdzie jakis typ mieszka a przy okazji mysmy mandat zarobili
icon_evil.gif
:wściekła/y:

Justynka śpi, S na dworze stół lakieruje więc piszę.

Kitty Wnioskuję, że Martynka ma probemy z zrobieniem kupki. Jeśli szukasz dorego środka to polecam Duphalac... Mąż kupywał bez recepty... Działa. Nawet na mnie...:-):-):-)

Oleńka No nieźle... strasznie obowiązkowi Ci policjanci...

Justynka jak je to tak wali łyżką o stół że lakierpowgniatała.

Was nadrobic to masakra :( a Filipek walczy teraz z garnkiem i pokrywka :) Chce z nimi wstac ale troche za ciezkie i ciagnie go na dol. Ale sobie synek Syzyfowa prace znalazl :)

olenka19 Ty ciezarna... a cos Ty myslal ze latwo bedziesz miala... oj wspolczuje z tymi wyladami :*****

EWI44 Ty to masz dobrze nawet obcyfaceci cie za kolanko lapia... HiHi ale to tylko sen .. :)

ona_mika oni sa p******* problemy takiemu slicznemu maluszkowi robic. Zalosne

netgirl ja was nie rozumiem Filipus taki sliczny chlopczyk a wy mowicie ze do starego brzydkiego hipopotama podobny

kaska19 Ty sie tam tym swoim nie zajmuj bo w trakcie jeszce drugie, trzecie zrobicie :) i bedziesz trojaczki rodzic :)

oliwka no to do zakupow jestes niezla.... wspolczuje Twojemu mezusiowi..HiHi :)

ASIOWO a co niech tatus tez poczuje co to znaczy opieka nad dzieckiem. No to Paulinka jak moj Filip wstaje razem z ojcem :0

Galarecia kazde dziecko ma takie okresy niespokojnego snu. Moj Filip jakos m-c temu tak mial i trwalo to gdzies z 2 tyg :)

reklama
Mika... dobrze ze z bioderkami ok:tak: i nie słuchaj ludzi!!! ople sa ok, brat jezdzi vectra i jest zachwycony:tak: pieknie sie nim jezdzi... No... chyba, ze ktos ma full kasy i stac go na lepszy samochód, ale ja nawet o lepszych nie mysle, tylko o takich na moja kieszen:p

My dzis 3h na spacerku byłysmy:-)mała spała prawie 2,5h... a mi nogi odpadają:-p bo nawet se usiąśc nie mogłam:-D ale grunt, ze ladnie pospała;-)

obiadek sie robi, M. zaraz bedzie w domku, to zajmie sie chwilke mała, a ja zas bede pisać... . Dzieki za wsparcie dziewczyny! Musze udowodnić przede wszystkim sobie, ze dam rade i skonczyc te studia:-p

Do góry