reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam walentynkowo:-)
olcia fajna ta kurteczka:) ja bym chciała taka ale zieloną:)
anula mój synek ma 3 latka, 98cm i waży 15kg:) Wydaje mi sie że tak w sam raz:) A co do przedszkola to moze od września synka zapiszemy, jak znajde jakąś pracę to bedzie akurat, chociaż moja mama mówi że chętnie zajmie sie wnusiem:) Sama nie wiem jeszcze zobaczymy:) Mój synek czasem jak napatrzy sie na swoje kuzynki to mówi że też chce miec plecak i chce iść do szkoły :p Ake ciekawe jak to sie sprawdzi w praktyce:)
renata to dobrze że już lepiej się czujesz:) I jak miło że dostałaś prezencik od dzieci na walentynki:)
paulina ma Twój A. poczucie humoru .:-D
happymum​ to super że udało Wam się spędzić troche czasu razem:)
Co do Walentynek to w sumie każdy dzień jest dobry na okazanie miłości:) Ale my obchodzimy to święto zakochanych:) Dostałam dzisiaj piękne czerwone róże:-):-)

Widziałam na fb że kasiek jest na oddziale dziecięcym z córą... oby tak wysypka to nie było nic groznego

Ja zaraz zabieram się za sprzątanie, mały pokłócil sie z kuzynka bo dalej u nas jest, pisk na cały blok:-) pokłócili sie o kawałek wstążki.. masakra:-)

reklama
MADZIALENA to asik24 jest na oddziale z corka nie kasiek88kasiek.

Co do roz, to ostatni raz dostalam jak wrocilam po porodzie do domu. 21 czerwoniuskich :) teraz to my raczej praktyczniejsze prezenty sobie robimy. W tamtym roku dostalam bransoletke z apartu z serduchem na walentynki no ale teraz nie mam od kogo dostac :p

Ja u moich rodzicow jestem z mlodym wiec Walentynkow raczej nie bedzie. Z reszta nigdy ich nie obchodzilismy...jak uslyszalam od Z. przed pierwszymi wspolnymi Walentynkami ze on ich nie obchodzi bo kiedys sie staral i nie byl doceniany (przez wczesniejsze dziewczyny) to mi sie mega przykro zrobilo i wszystkiego odechcialo. Teraz juz do tego nawet nie wracam.

U nas dzisiaj paskudna pogoda. Wczoraj bylo cudownie, mlody wyjezdzil ciezarowa trawe w ogrodzie dziadkow a dzis huragan, deszcz i w ogole do dupy...az sie nic nie chce.

Madzialena widzialam wlasnie ze asik w szpitalu z cora. Ciekawe co to za wysypka...

paulina pomylilo mi się:-) Bransoletka z apartu na Walentynki suuper:) Ja przeważnie dostaje kolczyki albo róże:) Ale czasami nawet zwykły buziak wystarczy:)

Dzisiaj przyjeżdża jeszcze moja siorka z córką... mam nadzieje że nie będą nocować bo zwariuje z tyloma dzieciakami

Hejka

U mnie starszaki raczej sredniego wzrostu - Daniel raczej ebdzie niski (po rodzinie ex) Hania moze we mnie sie wrodzi, a Mikolaj dogania daniela :p nawet rozmiar nogi ma tylko o jeden mniejszy :p

U nas walentynki obdarowane - ja dostalam róze i "ciastko" :) sama tesz dalam skromnie i to co potrzebne (zel pod prysznic) plus czekolada z napisem "love me" :-) hehe a tak skromnie ale cos bylo ;-) wkoncu niedlugo najwiekszy prezent - slub, a niedaleko potem urodziny Ł. :p znow bede musiala pomyslec co kupic... :confused::confused::confused:
Mykam po dzieciaki zaraz :p
wczoraj migrena - ale na czas tabletki wziealam i przeszlo ufff.... :-) a dzis... @ :sorry2:

LIZA moj ma urodziny 3 marca... masz jakis pomysl na swojego? Bo ja mojemu napewno tort zamowie a zeby jakis prezent to cholercia nie wiem :/

Asik pisała na Facebooku...jej mała ma zapalenie naczyń drobnuch czy jakoś tak:/
Dennisek nie chce spać i słyszę jak bawi sie w pokoju:)S. Ogląda telewizje a ja zaraz za sprzątanie sie zabieram:/
Boziuuu jak mu spać sie chcę!

Paulina moj mial 19 stycznia urodziny. I chcial zestaw narzedzi z Yato bo mial jakies byle jakie. A bedac ze mna ma duzo do naprawiania bo ja mam wybitny talent do psucia wszystkiego :p i wydawal sie bardzo zadowolony. A najlepiej chyba kupowac cos co sie przyda albo zwiazane jest z zainteresowaniami. Ogolnie to ja nie mam problemu z prezentami dla Z. bo jak nie cos do tatuowania to cos do wedkowania albo majserkowania i tak zawsze sie cos znajdzie :)

hej kochane

Od wczoraj jestem z Oliwią na oddziale dziecięcym. Stwierdzili chorobę kt\orej nazwę ciężko powtórzyć ale w internecie wyczytałam, ze to zapalenie drobnych żył krwionośnych. Najgorsze, że czeka nas bardzo długotrwałe leczenie (nawet do kilku miesięcy)

reklama
Do góry