reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

asik dobrze że już chociaż wiesz co dolega Twojej córeczce, dużo zdrówka dla niej!! Mam nadzieję że leczenie nie będzie trwało tak długo jak piszesz;/

My niedawno wróciliśmy ze spacerku, mały koloruje bo dostał od cioci nową kolorowankę:)

reklama
Asik jeju...trzymaj sie tam w tym szpitalu :) Bede trzymac kciuki za oliwke zeby szybko wyzdrowiala. A ta choroba jakas grozna jest czy powoduje tylko te wysypki?

asik trzymaj sie !!!! musi byc dobrze :*
Paulina ja tort to sama zrobie a co kupic... planowalam zegarek na reke bo ma ale stary juz, ale zobacze jak bede stac z kasą :p no i ogolnie pogadam z nim co on by chcial :-)

No i ferie u nas, tzn. Daniel ma 2 tyg wolnego a Hania przez ferie na polkolonie bedzie chodzic od 8 do 14 :)

ASIK zdrowia!!!!
LIZA ja nie potrafie piec wiec to u mnie odpada :p

Boziu ale sie roztrzeslam. Bylam u dziadkow Nikoli od strony A.. spielam sie z tesciem o gosci na weselu... mowi mi ze mamy jakiegos tam wujka prosic bo ona ma duzo pieniedzy:banghead::banghead: a ktorego nie mielismy w planach bo go nawet nie znamy, a on mi mowi ze jak tego wujka nie zaprosimy to on nie przyjdzie (na slub wlasnego syna) a ja mu ze wcale pan przychodzic nie musi i nie prosze tylko tych ludzi ktorzy maja duzo zer na koncie. Po czym wyszedl i wrocil i z tekstem czy ja mu daje do zrozumienia ze on ma nie przychodzic a ja mowie ze nie ale i tak tego wujka nie zaprosimy i znowu wyszedl i wrocil i tekst ze on nam daje pieniadze i mamy go sluchac kogo mamy prosic!!! A ja jakie pieniadze pan do skurwy**na daje? A on ze do koperty!!! A ja ze nie potrzebuje tej grubej koperty i on mi nie bedzie dyrygowal kogo ja mam na wesele prosic.. no gdyby nie Nikola to on by mi po gebe dal :confused:

heja.

przezylam 2 h czekając na eFa. 3 gazety przestudiowane, w mahjonga pograne i spacer do sklepu po energetyka.

Jajka styropianowe kupilam :) jutro skocze do kwiaciarni po zotą wstązke :) albo brązową i bede kurczaki i zające robić :) albo zwykle pisanki.

Paulina ja bym starala sie nie wdawac w dyskusje z durniem. Chociaz znając moj jezor to nie wytrzymalabym i chociaz opieprzyla,lub idiotą nazwala.

fasolke po bretonsku zjadlam. czuje ze to bedzie glosna noc ;)

renata ja tez mam w planach zrobienie jakis ozdób na wielkanoc:) Widziałam nawet styropianowe zajączki myśle że dam radę:)
paulina ja bym nie wytrzymała z takim teściem;/ przeciez to Wasz dzień i to Wy decydujecie kto na nim będzie! A co Twój A. na to? Twój teść nie powinien Cię tak traktować i szantażować;/

Mały juz wykapany, po kolacji i niedługo lulu:) Ja właśnie zafarbowałam siorce włosy:)

Asik zdrowka dla córeczki. Ja z moje mama tez tyle razy już sie ścinalam na temat gości weselnych, my robimy małe wesele, bardziej przyjęcie niż wesele, a moja mama nie może tego zaakceptować, ze tego nie będzie czy tamtego... Ludzi których widziałam z jakieś 10 lat temu

Hej. Tak was tyle o ile poczytałam.

Renata ja też lubie włosy takie coś pod rudy brąz może trochę czerwieni. A najbardziej Lubie takie jasne miedziane ojeju jak ja bym takie chciała ale nie stać mnie za fryzjera a sama sie boje Bo moje naturalne to taki średni do ciemnego brąz.

My niby walentynek jako tako z prezentami nie obchodzimy ale jako tako wypadało by jest chociaż trochę razem spędzić a A poszedł po pracy na siłownie przyszedł o prawie 19 i poszedł przed 20 i dupa. Może nie chodzi tu o mnie ale o Niunia prawie go nie widzi a tamtemu siłownia ważniejsza.

I siedzę jak ten kołek sama. Kubuś poszedł wcześniej spać bo nie spał w dzień. Siostra z koleżanką wychodziła ale ja usłyszałam od mamy tekst że możesz z nimi wyjść jak uśpisz małego wiec już wolałam wcale.

reklama
MADZIALENA moj stwierdzil ze jak nie chce to niech nie przychodzi, prosic sie go nie bedziemy i nie bedzie robil z nami co chce. A. nigdy nie mial dobrego kontaktu z ojcem.
RENATA nie wdaje sie juz z nim w dyskusje. Jak kiedys zacznie podobny temat to powiem mu ze to nie jego sprawa, chyba ze nie dam rady sie opanowac :p. Jutro tesciowka przyjezdza pozegnac sie z Nikola bo do pracy wyjezdza, ciekawe czy przyjedzie z nia tesc. Jak przyjedzie to czuje spiecie part 2 :cool::cool::cool:

Edit
KASIEK dokladnie!!!! Zaniedbujesz nas. Nie wspominajac o MILENIE, 23MAY, WAMPI... a MIRABELKA to juz wgl zapomniala ze bb istnieje :confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry