reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

madzialenka :D na TvPuls o 13 leci codziennie a z racji tego ze jakims cucedem nie mam tego w pakiecie TV to ogladam na yt :D
madzialenka ulcia fakt moglabym wystawic ale czy komu innemu bedzie oplacalo sie kupic rowniez na jeden za polowe ceny watpie :no: dlatego tak jak napisalam w 5 10 15 kupie i cena tez ok bo ok 70zl wiec na jeden raz w sam raz :D

Ulcia a tak poza tym to czesc :D

reklama
ulcia witam:-)
olcia ja kupiłabym tą z 5 10 15 :) Widziałam że Zbuntowanego Anioła znowu puszczaja w telewizji ale szkoda że nie pod wieczór, ok 13 to my juz przeważnie jesteśmy na spacerze:)

Co do kurteczek na wiosnę to ja mam 2 dla małego, dostałam od znajomej w tym jedna z Coccodrillo i strasznie mi sie podoba:p Jesienia ja nosił i miał podwinięte rękawki także na wiosne będzie dobra i pewnie długo jeszcze ja ponosi:)
Jedynie buciki musze kupić synkowi na wiosnę:)

ja dzisiaj obszukalam wszystkie sklepy dzieciece przez internet i spodobaa mi sie ta w 5 10 15 i adidasa a tak to szczerze mowic zebys cos fajnego bylo to nic jakis szajs ;/ ale jak pojade do siebie to polaze :D

DZIEWCZYNY MOGE BYC DUMNA Z BRACISZKA WYGRAL W 2:35 MIN NOKAUTEM <3 MISTRZUNIO MOJ :d :-D

Dokładnie ;D Rano pewnie będę nieprzytomna dlatego zmykam spać, może sen mnie złapie:) Mały jak na złość robi ostatnio szybkie pobudki :)
Dobranoc:-)

Witam nowe mamy:) Ola, lat 21 , mama niespełna dwuletniego Denniska:)
Olcia-gratulacje dla brata!
Ja też jaki dziecko oglądałam zbudowanego anioła i jeszczr Esmeralde:)i kilka innych telenoweli teraz tylko "Dr. House"

Fajny horror dziś oglądałam "Obecność" polecam naprawdę fajny trochę w styly "Egzorcyzmy Emily Rose" i podobno na faktach

Też idę spać...S. mnue dziś wkurza ale mam @ i drarzliwa jesrem...

Ja wlasnie skonczylam ogladac na Tvn film Bez mojej zgody. Swietny jest. Zryczalam sie na nim jak bobr..;) dobrze ze T spi bo by sie smial ze mnie ;)

Widze ze nie tylko dzis moj chlop na nerwy mi dzialal :)
I u mnie dodatkowo jeszcze nowi sasiedzi ktorzy sie wczoraj wprowadzili na gore. Bedzie wojnaaaaaa cos czuje. Przyszla jakas pieprzona angielka i bedzie rozkazy wydac.. Sucz jedna.

Witam nowe Mamy :)
Jestem Sandra mam 23 lata i 8 letnią córkę Wiktorię oraz drugiego szkraba jeszcze w brzuchu .
Mnie też dzisiaj wszystko drażni a powodem co jest od 2 tyg mam zakaz większego przytulania z P i dostaje bzika zwariuje za chwilę . W ogóle się sama sobie dziwię że wytrzymuje a już po prostu dostaje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!!

reklama
Magda-widziałam ten film, bardzi smutny:( jeśli tskue lubisz polecam:"osmioklasisci nie placza" i "wyprawa po życie"
Kurde spać nie moge:/ wieje strasznie słychać w domu jak po ulicach wszystko lata:/ale nas przynajmniej nie zalewa:) bo niektóre czesci Anglii to tragesia:/

Sandra-może na wizycie jz wszystko dobrze będzie to sie poprzytulacie porządnie; )

Do góry