K
kitty86
Gość
Hu hu hu Oliwko ja tak mam jak mam dobudzić swojego po jakiejś imprezie.Za żadne skarby nie mogę nawet woda na niego nie działa wtedy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mam nadzieje, ze bedzie zadowolona jak ja:-)mam swojego fryzjera i tyklko do niego chodze..w koncu znalazlam kogos odpowiedniego.. a do tego chlopka jest mlodszy ode mnie o 2 lata
czyli 21 lat ma a super scina wlsoki

ja mu mowie ze wynik jest zly a ten to prosze zwiekszyc dawke na 3 tabletki !! On chce zebym zawalu chyba dostala 

O ASIOWO to rzeczywiście nocke miałaś trochę zarwaną!!!ech no dziecko ma swoje upodobania i tryb niezależny od naszych potrzeb !!!!!ale mam nadzieję że może w dzień się prześpisz jak malutka uśnie!!!
jak mała spi to ja próbuje pisać ta prace, niestety w innym czasie nie ma szans cos napisać:-( dzis sie czuje jak zombi
A ja dzis ide do fryzjera:-)moze lepiej sie poczuje - mam nadzieje..
Ja byłam w czwartek i do dzis nie umiem sie nacieszyc nowa fryzurka
Poprawia humorek taka poprawa swoje wizerunku
Paulinka okropnie marudna
Nie poznaje jej... od wczoraj wieczora kiedy ja zostawiłam z tatą:-( ehh... ale ząbki idą jak nic... stawiam, że za kilka dni cos sie pojawi, bo juz je czuć!!! I jaka szczesliwa jak jej dziąsełka żeluje!
ale biedawctwo strasznie sie meczy...
Ja Ci z całego serca zycze duzo zdrówka!