Iwoneeczka
Fanka BB :)
madzik biedactwo :****
polna_N no to super kochana zaczelas dzien... Za uszy z urlopu go sciagnij
polna_N no to super kochana zaczelas dzien... Za uszy z urlopu go sciagnij
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
!!!przesyłam buziaczki!!!!
ech a tobie to wspólczuje tego kaszlu,a kurujecie się czymś?????dużo zdrówka dla was i buziak dla Nicole 
a Paulinka może tak ci w nocy śpi bo te ząbki dają jej w kość jeżeli w dzień tak marudzi i w nocy napewno też ja w pewnym stopniu drażnią te dziąsełka!!!
Mam nadzieję że samochodzik szybko do was wróci!!!
,chyba w taki okres weszła ,ale moja to po Kamili papuguje a twoja ????dziwne to takie.....ech musimy to przeczekać i tyle może niedługo z tego wyrosną
...,oby bo ja to osiwieje i nawet farba do włosów mi nie wystarcza!!!A jakiś czas temu Daniel się na mnie darł że czemu ja ją do naszego pokoju zaprowadzam ,i czemu jej nie wypuszczam ,i czemu czasem klapsa jej dam ,ze jej nie tłumacze tylko karce !!szkoda go bardzo jak zwracam jej uwage poraz setny to zaprowadzam ją do pokoju sadzam w łózeczku i każe jej siedzić ta oczywiście tupie ,drze się ale si e uspokaja sama!!!!a teraz ostatnio to sam mówi że nie wie co się z niądzieje i że musimy ją odeparować od kamili jak jest w domu!!! a i kiedyś tak mi się w łóżeczku rzucałą i kopała że 2 szczebelki pękły po materacem

....ech uspokaja mnie jedynie to że jak pisałam na wczesniekach ,to dziewczyny też mają takie nerwowe dzieci ,i że to wśród wcześniaków jest normalne!!!
...a jak masz te obrzęki to masz dobre badania ???nie masz białka w moczu???
.

. Juz raz tak straszyłam Mikołaja kierowniczkę jak suka nie chciała dać M. urlopu bo 5 dni już wykorzystał,a przecież rocznie przysługuje mu 20 dni i w końcu jak ją zasypałam oskarżeniami itd to skapitulowała.
ale powiedzialam mamie jak w pon znowu zacznie cos kombinowac to zmieniam lekarza 

gdy jestem z Nia sama to jest grzeczna i posluszna 

ale musze ja wozić w wózku... na spacer nie ma co z nia isc, bo jak tylko zadzwonia z warsztatu to musze jechac po auto
ehh... i z reszta sama jestem wykonczona i jakos nie mam sił na spacer:-( nic mi sie nie chce...
jak M wraca to wszystko juz pozamykane.