reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

My też już po spacerku, synek tak sie wyszalał że od razu zasnął:) Kurtka cała brudna :p Za chwilę wypiorę, dobrze że ma drugą :p Także mam troszkę wolnego, wszystko już porobione, upiekłabym jakieś ciasto ale nie mam weny:-)

reklama
My znowu bylysmy na zewnatrz. A ja taka jakas wytyrana jestem. Jajniki mnie bola cos. Ostatki a ja w domu siedze, szok :p

Edit
HAPPY co u sandry?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Coś tutaj cicho dzisiaj:)
My też byliśmy jeszcze raz na dworze i z nudów zrobiłam sernik z brzoskwiniami:) Właśnie się piecze:) Za chwilę do kąpania, mały coś marudny;/ a jak Wam mija wieczór?:-)

A my wlasnie kolacje jemy. Nika zmeczona calym dniem.

HAPPY gratuluje, bardzo ladne imie :)

A no i jednak dzis baluje!!! Z kac vegas na polsacie :cool::cool::cool:

Happy- gratulacje;) piekne imie, rzadko uzywane ;)
Paulina- a nie na Tvn? :D my tez taka imprezke mamy:p niedawno wciagnelismy kebaby i leze, stary zaraz mala kapie;)

Dzis na miescie tak wrzeszczala, ale tak z dobrego humoru ze ludzie sie na nas gapili i podchodzili pomowic ze ona jest batdzo wesola :D musialam wyjsc ze sklepu jak T stal w kolejce. To na korytarzu zaczela hahahaha. Kupilismy jej balona z helem ale radoche miala:)

reklama
Do góry