reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Basiu! do nas kiedys wpadnijcie, macie blizej:-p

A co do fryzjera, zgadzam sie z Toba:tak: choc w zeszłym roku 1 facet spieprzył mi fryzure:-p ale teraz tez byłam u faceta, tez zapłacilam 60 zl, ale jestem zachwycona... no... facet ma chyba ze 60 lat, ale widac, ze doswiadczenie robi swoje:tak: a czasem mozna sobie zafundowac Raj na głowie:-p

A my w przyszłym roku musimy zmienic mieszkanie... jak bedziemy zyc z 1 wypłaty to sie nie utrzymamy:zawstydzona/y: za samo mieszkanie płacimy 1000zł + media:zawstydzona/y: heh, a za co zycie... prawdopodobnie uda sie cos załatwic albo z miasta, albo w prywatnej kamienicy, zobaczymy... A moze M. znajdzie nowa prace lepiej płatna i problem by sie rozwiazal:-p

a "wycieczka" na groby pewnie sie skonczy z tym małym klockiem na rekach..., ale miesnie to juz chyba mam wycwiczone w rekach:p

reklama
Mika wracam do tej depresji babcinej ,co moim zdaniem jest idotyczne:-D
corka pewnej kobiety wyszla za maz w wieku 19 lat ,chodziaz nie byla w ciazy !! zamieszkali u Jej rodzicow bo po pierwsze jest jedynaczka a po drugie maja wiekszy dom wszystko bylo wporzadq dopoki Jej mama nie dowiedziala sie ze bedzie babcia !! i wiecie co bylo najdziwniejsze ? kupowala wylacznie rozowe ubranka bo twierdzila ze urodzi sie wnuczka ,gdzies w 7 miesiacu okazalo sie ze bedzie to chlopak i zaczelo sie :sorry2: jak sie przyslowiowa babcia dowiedziala to poszla i zabrala wszystkie ubranka i wywiozla do domu dziecka,zabawki tez ktore kupila !! zaczela opowiadac ze jest za mloda na babcie-wkoncu ma tylko 50 lat :-D jak dziewczyna wkoncu urodzila to nawet do szpitala nie pojechala zobaczyc wnuka ,wogole awanturowala sie gdy miala z Nim zostac sam na sam a gdy chcieli pojechac na weekend w gory to odgrazala im sie ze jak wroca to zastana pozamykane drzwi bo zmieni zamki :no:
wytrzymali z Nia pol roku i sie wyprowadzili ! dopiero wtedy zaczela sie normalnie zachowywac :sorry2:
moim zdaniem Ona troche zwariowala ale twierdzi ze miala depresje babcina :-):-D

Asiowo to korzystaj z chwili ciszy poki Paulinka spi;-):tak:

Oliwka Ala napoczatq P sie bala - logiczne tyle czasu go nie widziala ale teraz jak tylko slyszy samolot to biega i pokazuje na niego ze tam tata leci :-) mam nadzieje ze jak P teraz przyjedzie to juz sie go nie bedzie bala :tak:

Ostatnia edycja:
Witam sie z rana, zaraz smigamy z mezem do sklepku i do apteki, musze kupic sobie masc na obrzeki.
Widze ze temat Wszystkich Swietych, ja sie narazie wstrzymuje z kupnem zniczy, bo mozliwe ze bede wtedy na porodowce:-) kupie w ostatniej chwili, chociaz bardzo chcialabym przetrzymac, te swieta jakis taki swoj klimat maja.
Asiowo baska201, ja mam spokoj co do fryzjerow, moja siostra jest fryzjerka, i zawsze mi zrobi tak jak chce:-)

ojejku! co za babcia...:zawstydzona/y: moja mama była tydzien przed 50 jak została babcia... ale popłakał sie ze szczescia jak sie dowiedziała:-p nie wspomne ze 2 babcia ma dopiero 46 lat:-p
a mała juz nie spi...:-( zaczyna sie...

MOJA mama jak dowiedziała się że bedzie babcią to miała 41 lat a ja miałam 19!!!a jak się oliwka urodziła to miał 42 a ja 20 !!! i pamiętam opiekowała się kubusiem ,mieszka obok nas i mam czasmi a nim zostawała!!! chodziła z nim po ulicy a ja do niej przyzwyczajaj się bo babcią zostaniesz a ona na mnie się spojrtzała i uśmiechneła i powiedzaiła a pytałaś się czy chce ją zostać ....i na tym się skończyło ...potem to dbała o mnie a jak znalazłam się w szpitalu i wieżli mnie na porodówke to tata mówił że przed i po cc płakała całą noc tak się marwiła o mnie i o małą!!!!!potem jak ja leżałam w innym szpitalu to codzinnie do niej sama pociągiem 60 km jeżdziła!!!!a teraz nie widzi świata poza nią i bartkiem!!!nie rozumniem miki mamy ,może to niedługo samo się ułoży...oby

A ja znam tylko jednego faceta fryzjera (moj kuzyn) i go NIE POLECAM :no:
potrafi tak zniszczyc wlosy ze potem tylko trzeba scinac :-D

Madzik nom nieciekawie urodzic we wszystkich swietych :sorry2:
moja kolezanka sie urodzila 1 listopada i swoja 18stke zrobila tydzien wczesniej:sorry2:

Asiowo oj zabardzo chwalilas Paulinke ze jest grzecznituka i teraz nadrabia zaleglosci:-p ale spokojnie wkoncu sie przyzwyczaisz a i Paulinka sie uspokoii :tak:;-)

Asiowo bardzo chetnie skorzystamz zaproszenia:-)tylko najpierw musimy miec ten glupi samochod:no:normlnaie jak pech to pech.. jak juz kupimy to napewnoz Lenka wpadniemy:-)
a co do Paulinki moze to teraz wiesz jakis bunt:-)jak nasze dzieciaczki.. ja kurcze juz nie pamietam jaka Lenka byla ale swoje za skóra tez miala:-D
A co do fryzjera to moj ma tylko 21 lat a jest super:-)

Polna no to niezla historia z babcia.. matko jak tak mozna sie zachowywac..

Ja nie mialam problemow.. moi rodzice sie cieszyli..w koncu nie bylam az taka mloda:-p nie no u nich wazne bylo to, ze mam skonczone i średnia i cos jeszcze.. a co z moim zyciem robie to moja sprawa..:tak:

a ja wam wkleje moje dzieciaki ja do nich gadam a one w głos sie smieją,....wriaty małe
b51ab3dd4212a352d14e48200647288c,10,19,0.jpg

reklama
Oliwka nie dam bo sama mam malo :-p chodziaz u mnie jest 11:-p ale deszczyk zaczyna padac :baffled: a wczoraj tak ladnie bylo na pole :blink:

Basia Lenka pewnie spi ?

Do góry