• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Młoda mama u nas też jest pięknie :happy2: A wczoraj zrobiłam już obiadek na dziś, pierwszy raz w życiu strzeliłam kapuśniak na żeberkach, ale smakuje super :happy2:

Olcia u nas też była rano straszna mgła, ale szybko słoneczko ją rozgoniło, czekam teraz na zmianę czasu w ostatni weekend marca, ajjj dzionek znów zrobi się długi, choć przyznam że kocham jesień i długie wieczorki :happy2:

reklama
A u nas dzis kurak w calosci, robie pierwszy raz ciemawe co wyjdzie z niego :D

Po obiadku jedziemy do parku w centrum :)
U nas tak cieploooo.. Noo teraz jeszcze troche chlodno bo nawet 10 nie ma ale bylam na krotko na podworku wieszac pranie i nie zmarzlam wiec jest ok :)

Hej. My dzis grillujemy. A. od rana na budowie, popoludniu bedzie nam pokoj malowal a jutro bedzie podloge kladl. Zadowolony z cyckow i prezentu baaardzo ;) tak cieplo u nas ze ja z Nika w samych bluzach

Hej my dopiero wstalismy:) Dennis pobił swój rekord i o 8 przyszedł do naszego łóżka i spał do 11:) chyba wyczul ze niedziela i mama chce sie wyspać. Na obiad nie wiem co ja dopiero kawę pije
U nas pogoda piękna więc pewnie pójdziemy na rodzinny spacerek bo S. Wolne ma:)

U nas tez zrobilo sie ladnie od 11 juz na dworze jestesmy Zu wstanie to pojdziemy zaniesc wozek i na plac pojdziemy xd bylam w smyku i kupilam malrj siostre pieska uczniaczka bedzie miala frajde ;p
Ja to bym zjadla kurczaka z rozna a na sernik mi madzia ochoty narobilas i wieczorem zrobie xd u prababci zjadlysmy rosol pycha obiad mialam z glowy

oj mi się dzień dłuży, jeszcze fajnie rodzice podrzucili nam klopsiki i surówkę na jutro, dzień lenia mam dzisiaj, obejrzałam Top Chef 2, lubię te kulinarne programy, naprawdę jest w tym sporo emocji, a może i reżyserii :happy2:

kapuśniak nawet mi wyszedł, mężu pochwalił więc fajnie ;-)

reklama
ja ogladam 5 raz " listy do M " ;d
zaraz musze isc ogarnac wlosy i wieczorem jade malego do mojej mamy na noc dac bo rano do szkoly .
po tych tabletkach anty jakos jestem senna i zmeczona bez sil ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry