reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
POLNA aty w każdą pogode z ALĄ wychodzisz czu tylko jak jet ciepło ????ja chciałam zahartować Oliwke ale zawsze to kończy się antybiotykiem i rece co do jej zdrowia opadają!!!!

BASIA to młody ten twój fryzjer ,ech a przystojny jest ???bo jak tak to nie dziwie ci się że do niego chodzisz!!!

Paulinka marudna przez ząbki:tak: górne 1 zaczynaja wystawać... myslałam,ze najpierw beda dolne:-p
No to czekamy na Basie i Lenke!

u nas sloneczka nie ma, ale mam nadzieje, ze uda sie wyskoczyc na spacer z mała... ja z reguły wychodze, jak pada to siedzimy tylkow domku.

Zaraz biore sie sprzatanie, pranie, zmywanie, obiad... o ile mała mi da:-p
a po południu jedziemy do brata (blizniaka:-D) złozyc mu zyczenia urodzinowe:-p

Oliwka! dzieciaczki masz cudne!!!!!!!!!!

Basia ciekawe czy Twoj A wie o tym fryzjerze ? :-):-p

Oliwka chodze z Ala codziennie na pole nie zaleznie od pogody ale pada deszczy a mi sie nie chce bawic z ochraniaczem na wozek :sorry2:
fajne zdjecie :tak::happy2:

Asiowo to dzis masz urodzinki ?

a ja zmykam BARTEK marudzi i jest śpiący!
i muszę grzybki obrać,bierać uwielbiam za to czyścić nienawidze!!!no ale trzeba!!!

ASIOWO Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego, więc życzę Ci wszystkiego najlepszego, nadziei w sercu, wiary w samej siebie, trafnych zrządzeń losu, ile gwiazd na niebie, wielu wrażeń i morza radości, spełnienia marzeń i bezkresnej miłości!!!

ccd3b5f384807ff3e13985cc06bba505,6,19,0.jpg

Ostatnia edycja:
dzieki... ;-)

Jedna z naszych Kaś tez ma dzis urodziny! wiec składam Ci Kasiu najserdeczniejsze zyczenia... moze tu dzis do nas zajrzysz!:-)

A ja strugalam wlasnie ziemniaczki na obiad :-)

Asiowo i Kasi zycze Wam sukcesow w zyciu,szczescia w milosci,duzo radosci i usmiechu,Spelnienia najskrytszych marzen i samych przyjemnych z tym Dniu i zyciu wydarzen ;-):happy2::happy2::happy2:

Asiu i Kasiu skladam Wam najserdeczniejsze zyczenia:-)spełnienia marzen no i pociechy z dzieciaczkow:tak:

Polna jasne, ze Adam o nim wie..:-) zreszta to przyjaciel mojej przyjaciolki(ale to brzmi) pracuja razemw tym salonie..:tak:
Oliwka A czy przystojny jest nie wiem sama.. Fajny sympatyczny chlopak.. no i napewno zwraca uwage na siebie.. Mi sie podoba:zawstydzona/y::-D

reklama
Do góry