reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ohohoohoh no to grzeczna.Moja padła dosłownie 5 minut temu ale nie dziwie jej się dostała nowy wózek i lale to szalała jak tylko mogła a poza tym byłam dziś po pracy u teściowej bo marudziła że wnuczki długo nie widziała.Przynajmniej na kolacje zjadłam sobie ziemniaki z mielonym i sosem grzybowym miałam w domu wolne od garów.A twój mężczyzna co robi bo mój ogląda mecz i go nie ma wśród żywych nawet nie słyszy wołania.

reklama
Już wczoraj był seksik nagadałam mu tak żeby zrobiło mu się głupio a potem sam przyszedl rozebrał łózka i sie tulił cała noc poprostu to jest sposob na niego zeby poczul ze jest mi smutno i ze jego sms mnie urazil a z praca okprzyjma mnie tylko mam czekac na tel kiedy i co no i maz musi pogadac u siebie w pracy zeby wsadzili go na jedna konkretna brygade i wtedy ja ustale u siebie i bedzie ok a u nas dzien spedzony spacerowo i goscinnie praktycznie caly poza domem a poza tym mojemu skonczylo sie juz chorobowe i wraca do pracy ale chyba mu sie za bardzo nie chce rozleniwil sie w domu

no to super, ze pogodzilas sie z mezem:-)ja jak z moim A sie powdze to on jest jakis inny i wtedy na przeprosiny nie chce sie kochac:-D:-D
a co do pracy to super.. zazdroszcze.. ja mam ostatanio pecha i same zajefajne propozycje przechodza obok nosa:crazy:
Ok wiesz Kitty ja uciekam sie polozyc:-) milego wieczorku i do jutra:-)

Cześć dziewczyny czy waszym zdaniem ciąża na przykład 17 latki jest inna niż ciąża po 30?Czytałam początki pewnego wątku na tym forum i tak mnie naszło to pytanie.Co wy o tym myślicie czy na przykład mama taka która ma 17 lat jest tylko i wyłącznie przyjaciólką dla swojego dziecka czy jest też matką.Jak myślicie czy ciąża po 30 jest lepsza niż ciąża przed 18?

mojej mamy koleżanka jest farmaceutką i mówiła mi,że ciąża w wieku 18-24 lat jest najlepsza bo najlepiej się ją znosi,im kobieta jest starsza tym ciąża jest trudniejsza;-)

reklama
Witam z Rana ;-)moze dzis jednak bede pierwsza :-):-p
pobudka o 7,zaraz Ala dosyanie mleko i potem ja zrobie sniadanko :tak:

Galareciu ja tez mialam taki pojemnik ceramiczny i gowno daje :no::sorry2: ja to zawsze na wieczor przykrecalam grzejnik bo tata strasznie palil bo Ala musiala miec cieplo w nocy :rofl2::-D

Kitty to fajnie ze juz z mezem sie pogodzilas ;-)

Mikusa,Basia buuuuu a ja mieszkam tak daleko od Wszystkich :blink:

Asiowo wiesz Ala tez strasznie dlugo spi jak jest jakis wyjatkowy dzien(typu jedziemy po P na lotnisko) albo mamy jechac do tesciow,wtedy spi jak zabita -DOSLOWNIE i trudno sie Jej dobudzic :-D
wiec chyba Paulinka ma to samo :rofl2:

Do góry