reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda masakra co ona robi to jakas gowniara jest? Ale juz tuz tuz fo wyprowadzki ;D

My jednak poszlysmy na zakupy zadowolone i mala padla ide pochodzic z nia po parku ;) oczywiscie sobie nic nie kupilam do ubrania tylko mala obkupilam a sobie tylko tusz i plyn do demakijazu oczu

reklama
Paulina super, że Nikola tk lgnie do tatusia :) chociaż trochę odpoczniesz
na gardło tantum verde jest dobre a na katar nasivin soft

Liza zdrówka dla Daniela

Magda niezłe akcje odwala ta dziewczyna:baffled: zdrówka

u nas raz słońce raz deszcz i tak w kółko:baffled::crazy:

Mloda mama, ale tesciowa wcale ci nie musi dziecka pilnowac. I sorry ale tekst " bo co innego ma do roboty" mnie rozwalił. To ze jest babcią Mariuszka to nie znaczy ze musi go pilnowac bo nie pracuje. swoje dzieci odchowala i teraz moze cale dnie pierdziec w taboret i tyć.
A ze za grubo ubrala, czy znowu brudny ciuch nalozyla. Trzeba powiedziec ze prosilas zeby przebrala. Chyba rozumie ona twoj jezyk, nie??

Umylam dziś sufit w kuchni i salonie. niewiele tego ale czuje sie jakbym plug ciągała.

Magda wspolczuje wspolokatorki. Ja mialam podobnych sąsiadów kiedyś. Chociaz i obecnym sporo brakuje we łbie. Na szczescie z podworka moge wygonić i nie oglądam ich mord.A wspollokatorce bym polecila zmiane dilera.

No tak teraz tak mysle ze nie powinnam tak myslec o niej bo racja ze nie musi z nim siedziec i powinnam skakac z radosci ze chce z nim byc i jest na kazdy telefon chyba naprawde przesadzam ... dzieki dziewczyny ze przemowilyscie mi do rozsadku postaram byc milsza dla niej ;)

caly dzionek jestesmy w domku wieje strasznie nawet do sklepu sie nie chce wyjsc ;[

Zobacz załącznik 619944Zobacz załącznik 619945Zobacz załącznik 619946

Ostatnia edycja:
magda ja bym zwariowałam z tą kobietą, tacy ludzie strasznie działaja mi na na nerwy, ja mam upierdliwych nowych sąsiadów, siostra ostatnio przyjechała i chciała sobie nawrócić autem na podwórku to sąsiad wyleciał i z mordą czemu rysuje ziemie na podwórku hehe, brat wczoraj rozmawiał z kumplem na podwórku to stwierdził że sa za głośno i nic nie słyszy w domu jak rozmawia przez telefon, grozil policją no czubki normalnie
olcia ja tez wolę bardziej cos kupić dziecku niz sobie :p zawsze na siebie szkoda mi pieniędzy:) ale ostatnio zaszalałam kupiłam sobie tusz i krem BB garniera, z kosmetyków w zupełności mi wystarczy
młoda mama u nas tez wieje że mało co głowy nie urwie;/

Zrobiłysmy z mama rogaliki a synek ładnie się bawi także mam troszke spokoju

Mloda mama pozwalasz tak zeby maly byl blisko monitoru? Dla doroslego czlowieka szkodliwe dla oczu a co u dziecka

Madzialenka heh dokladnie xd wczesniej tez mi wystarczal tusz fluid a teraz zaczelam uzywac kosmetykow jak w liceum lepiej sie czuje xd mi ten bb nie podpadowal ja mam cere ktora sie swieci i jedynie co to maxfactor a tusz dzisiaj zaszalalam i kupilam w duglasie jakis sumptuous extreme chwalila go babeczka wiec zobaczymy czy na prawde taki ekstra ;D

olcia to zaszalałaś :p Mi ten BB właśnie pasuje:) Ja w liceum tez mocniej sie malowałam, zawsze róż na policzkach a teraz to taki krem z podkładem mi wystarczy :) Ale trzeba sobie kupić parę tych kosmetyków żeby w razie jakiegoś wyjścia były, jakby nie patrzeć z cieni mam tylko brązowy hehe :p:p

Madzialrnka ja nie mam cieni bo zawsze sie rozmazuja mi tylko kreska i to takim jakby flamastrem z kiko bo innym nie potrafie ale ma juz dobre kilka msc i jest dobry

reklama
Do góry