reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina ja tak samo nawet nie drgnelam nie patrzylam na cene tylko wybralam ktore ladniejsze ;) a te obraczki rzevzywiscie swietne i sliczne a grawerujecie cos?

Edit a Nikoli nie chcialas przebic jeszcze czy jakis inny powod?

OLCIA nie chcialam. Najpierw maluszkowi sie balam a potem jak zaczela grzebac po kazdej czesci ciala to balam sie ze wyrwie. Przebijemy jak juz bedzie bardziej swiadoma i bedzie tego chciala ;) bo ja mialam przebite uszy jak bylam mala, wyjelam majac 8 lat i tak kolczykow nie nosilam, dwa lata temu przebijalam sobie drugi raz :p grawerujemy imiona i date slubu, klasyka ;p
HAPPY mi sie nie podobaja chlopcy z kolczykiem. Jak dla mnie kolczyk w uszach tylko dla dziewczynek ;p

Paulina ja sie tez balam malrj przebic ale to nie bolalo tylko samo to ze sie wystraszyla jak przebijaly bo dwa uszka na raz ;)

Szczerze tez mi sie u chlopcow nie podobaja kolczyki

Jeju Zu sobie jezyk przegryzla ale sie wystraszylam jak krew zobaczylam ale juz przestalo leciec wymyta i zaraz mleczko i moze usnie

A no i torta zamowilam dzisiaj i tak ja powiadomilam moja rodzine kiedy gdzie o ktorej godz a z rodzina Piotrka bie gadam tzn babka i ciotka i ich rodzinkami tylko Piotrka tato wie a czy oni przyjda czy nie mam to gleboko w powazaniu nie zrobi mi to roznivy jak nie przyjda to trudno nikt plakac nie bedzie tylko to ze tej ciotki maz jest chrzesnym ale co tam ;D

OLCIA a tata Zu przychodI do niej? Bierze ja na spacerki?
HAPPY kazdy lubi co innego ;) przepieknie ci w brazie i wyprostowanych wlosach!

Paulina tak ;) ktpregos razu pisalam ze jest lepiej miedzy nasza trojka z czego sie ciesze ale nadal jest to 'dochodzacy' tatus chociaz moze i chcialabym zeby bylo inaczej bo sie poprawilo ale coz wole dmuchac na zimne i niech na ta chwile zostanie tak jak jest ;p zreszta chyba nie potrafie wybaczac ludzia do konca i jestem pamietliwa i to bardzo ;D

Paulina-wiadomo mi się podobają kolczyki u chłopców ale nie każdemu pasuje dlatego jeszcze poczekam no i oczywiście zapytam małego czy chce mieć kolczyk.
Co do włosów -Dziękuję:)
Edit...
Moje dziecko jest mądrzejsze niż myślałam. Po kąpieli mały nie chciał założyć pieluchy a jak mu założyłam zdjął. W końcu się udało, minęło 10 minut a Dennis przychodzi i pokazuje ze ma kupę. Morał z tego taki ze jak nie chce pieluchy to trzeba posadzić na nocnik!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry