reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Olcia albo kilkadziesiat km od domu :p Zu strasznie wczesnie ci usypiq, fajnie tak.. moja usypiala jakis czas temu o 20 wstawala kolo 8 i jeszcze 2h popoludniu spala.... teraz ni spi w dzien a i tak kolo 21 pada dopiero. I o 8/9 wstaje

reklama
Paulina heheh dobrze że już się uprałaś ja mam taką tylko brudny róż Z9057-10X-001.jpg

Załączniki

• Z9057-10X-001.jpg
    Z9057-10X-001.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 55
Paulina nie tak wczesnie dzisiaj ti akurat wyjatek bo miala drzemka 2h od 10-12 wiec i 16 juz jej nie kladlam bo poszlaby dpac nie wiadomo o ktorej xd chociaz nie narzekam jeszcze bo 20 chwile przed usypia tak normal.ie jak na dwie drzemki xd

Kasiek ladna ;) ja to lubie ogladac tylko sukienki a jak mam zalozyc to juz zadna mi sie nie ppdoba a po dugie nie lubie xd

Paulina sukienka śliczna :-):-):-)
My dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy spacer dziwnie było tak prowadzić wózek dawno tego nie robiłam ale było miło w końcu mogłam normalnie wyjść na dwór .
Położna ściągła szwy i odrazu moge normalnie usiąść :-):-)
Moi strarzy już zaczynają mnie wkurzać :wściekła/y::wściekła/y: Szczególnie matka , bawią się w podchody czuję sie jak 5 latka .

KASIEK a ona tyl ma taki jak moja?
SANDRA kurcze zazdroszcze dzidzuusia ;) po zdjeciu na fb uwazam ze Patrycja to calutka tatus!
OLCIA eee to i tak :p moja jak ma drzemke to ciezko ja bylo o 22 zagonic do spania

Hej dziewczyny, wpadłam sie przywitać i powiedzieć ze chwile mnie nie będzie, musze poukładać sobie pewne sprawy i poradzić z problemami.
Wszystkim chorujacym zdrowia:)
Paulina-szczęśliwej podróży!
Sandra-ja też twierdz E Patrycja to czysty P. Tylko w ładniejszej wersji:D a rodzicami sue nie przejmuj , ,jakos sie ułoży....

A my ruszyli w trase. 697km do Gdanska, 19/20h promem i jutro na 16 powinnismy dotrzec. Nasz golf takii dopakowany ze szoook. Nastepne auto tylko w kombi, albo duzy sedan ;)

HAPPY kciuki zeby wszystko ulozylo sie po twojej mysli!;*

Witamy sie paulina zabije zakopie wykopie i znowu zabije za to ze wczoraj nalisalas ze Zu ladnie spi w nocy pobudki a od 6.30 na nogach ;D szerokiej drogi ;) ale mnie na widok tych km i godz zemdlilo nie dala bym rady tyle w aucie wytrzymac

Happy poukladaj wszystko i wracaj do nas ;)

reklama
Witam:)

u nas dzisiaj pochmurno ale może jeszczę pogoda sie poprawi, mam nadzieję:) Synek spi także w spokoju można wypić kawkę

paulina spokojnej podróży:) Boże tyle km ja bym nie wytrzymała:p Mam chorobę lokomocyjną, troche się uspokoiła ale cięzko by mi było tyle jechać:)
młoda mama mój synek na początku jadł słoiczki ale po jakims miesiącu zaczęłam mu sama gotować i wolał moje zupki:) Ze słoiczków jadł tylko jarzynki z jagnięciną o ile dobrze pamiętam:)
olcia ale pobudkę Ci córa zrobiła:p Za bardzo była pochwalona:p Ja ostatnio pisałam że mój synek spi w dzień i cieszę się z tego powodu i tak jak wychwaliłam tak przestał spać w dzień:p Ale chociaz wieczorem szybciej zasypia:)
happymum mam nadzieję że nie macie większych problemów;/ Oby wszystko sie ułożyło, powodzenia:*

Do góry