reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej ;)

Paulina Nikola cala Ty ;) super ze juz na miejscu a jak z A?

Ja juz mam posprzatane tylko podlogi jeszcze umuje i obiad zrobie ;) bylam wczoraj u lekarza i dopytalam sie o ta szczepionke i jestem slokojniejsza na maj mam sie zarejestrowac i zwazyla Zu i wazy nie cale 11 kg a w styczniu wazyla po.ad 10kg juz sie nie dopytywalam ona nic nie mowila wiec chyba notmalnie przybiera a moze za malo?

reklama
olcia mój synek jak miał 13 miesięcy to ważył 10,5kg, jakby było coś nie tak to lekarz na pewno by Ci o tym powiedział także się nie martw:)

Ja juz posprzątałam i niedługo lecimy na spacerek:) Kurier właśnie przywiózł łóżko i pozniej będziemy skręcać, ciekawe czy synek chętnie będzie w nim spał:)

OLCIA dzieki! :) z A. znacznie lepiej, on chyba rzeczywiscie mial stresa zwiazanego z naszym przyjazdem tu.. I normalnie sie pogada, i piwko napije sie po pracy ale jedno a dwa to gora. Zu wazy dobrze, ona juz nie bedzie duzo przybierac. Moja od lipca tamtego roku przybrala tylko 2kg :) ona jest caly czas w ruchu wiec tez spala te kalorie ;)
WAMPI zapomnialam ci odpisac, Włoclawek nie wiem czy w remontach bo wyskoczylismy na autostrade do Gdanska chyba w Nowej Wsi i nie przejedzalismy przez centrum.

NIKA ZNOWU SPI!!!! w PL nie miala juz drzemek popoludniowych a wczoraj jak usnela wracajac ze sklepu to spala dwie godziny i dzis jak wracalysmy z placu zabaw to tez usnela no i spi juz prawie godzine, a wieczorem pada o 21. Dziwne to ale fajne bo mam czas dla siebie i pierwszy raz od dawien dawna weszlam na BB na lapku bo tak to zawsze z tel.

Paulina gratulacje ślicznotki.
Melduję że u nas wszystko dobrze jesteśmy zdrowi. odstawiłam tabletki mam nadzieję że to dobra decyzja nie to że następne w planach ale to nie dla mnie.I trochę przytyłam.

My dzis na dworku i po szczepieniu maly jest spokojny i nie goraczkuje , bylismy dzis pierwszy raz na placu zabaw i manius bujał sie na hustawwce i byl zachwycony ;)) a o to fotki :
IMG_20140429_091359_0.jpgIMG_20140429_091414_0.jpgIMG_20140429_124516_0.jpgIMG_20140429_124657_0.jpg

co tu tak cichooo. /

Załączniki

• IMG_20140429_091359_0.jpg
    IMG_20140429_091359_0.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_20140429_091414_0.jpg
    IMG_20140429_091414_0.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_20140429_124516_0.jpg
    IMG_20140429_124516_0.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_20140429_124657_0.jpg
    IMG_20140429_124657_0.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
młoda mama super fotki :-) maluch przesliczny :tak:

No faktycznie pusto tu od wczoraj :-) pewnie z pogody korzystaja bo po niedzieli ochlodzenie a chyba nawet od piątku :confused: :sorry2:

Hej laski

byłam wczoraj u gin, cyto zrobiona, recepta na 3 op tabsów wypisana więc spokój na jakiś czas

Olcia Zu i tak ładnie waży:tak: D. jak miał 13 mc to ważył nie całe 10 kg.

Paulina fajnie, że z A. lepiej:tak: no i ciesz się, że Niki śpi w dzień i chodzi wieczoremo przyzwoitej porze spać

Papitka super, że wsio ok

Młoda mama świetne fotki

Liza nie strasz z tą pogodą

Nie prawda!!!! U nas od wczoraj chlodno, dzis to juz zimnica a w czwartek w nocy zapowiadali -2 i ,o zgrozo, snieg!!!!!

ASIK ja mam 5 op, sklamalam ze nie wiem kiedy wracam i wgl ;p

reklama
Hejka:)
paulina ale masz fajnie że malutka spi w dzień:) Mój ucieka jak pytam sie czy idziemy na drzemkę:p
papitka fajnie że wszystko w porządku:)
młoda mama superaśne fotki, synek jaki zadowolony:)
asik mi tez przeważnie ginekolog przepisuje 3 op. a ostatnio wydrukowała przez przypadek dwie recepty i miałam na 6 op.:) Zostało mi juz ostatnio więc w przyszłym tygodniu trzeba się wybrac do gina

U nas dzisiaj znowu slonecznie chociaz troszkę zaczyna sie chmurzyć;/ zapowiadają pogorszenie pogody;/

Synkowi łóżko się podoba, spał calutką noc:)
Zdjęcie0634.jpgZdjęcie0635.jpgZdjęcie0636.jpg

Miłego dnia:)

Załączniki

• Zdjęcie0634.jpg
    Zdjęcie0634.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 55
  • Zdjęcie0635.jpg
    Zdjęcie0635.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 62
  • Zdjęcie0636.jpg
    Zdjęcie0636.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 57