reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)

renata synek na razie śmiga na 4 kółkach:) Dumna jestem z niego jak nie wiem i to tak samo przyszło:) A jak tam @ pojawiła się?
magda to super że znalezliście mieszkanie!:-) Uwolnisz się od tego wrednego babska:-)

Ja juz wypiłam herbatkę, synek dalej śpi w najlepsze :) Jak wstanie zrobie mu sniadanko i lecę do ginekologa bo tabletki, miałam iść o 8 ale lenia miałam:p Do 12 przyjmuje także zdążę:p

Miłego dnia

reklama
Witam sie ;D

Tatus wzial Zu na spacer ja ogarnelam mieszkanie i polezalam troszke xd

Magda super ze sie udalo z mieszkaniem ;p dzisiaj sprawdzilam Zu dziasla to na dole dwojki sie wybijaja bo czuc juz pod palcem. Male ale najwazniejsze ze bez nich ja tutaj mam 30m2 i mi pasuje kol tez chce wynajac i do mnie ze takiego malego by nie wynajela a po co mi i Zuzi wieksze np 3 pokojowe jak jestesmy same ;D a oni spodziewaja sie dziecka i wlasnie takiego duzego szukaja ;p zreszta ja chcialam kawalerke jedno pokojowa lepiej sie czuje na poprzednim mieszkaniu mialam dwa pojoje i zle sie czulam w nocy zawsze mualam schize ze tam ktos jest ;p i z tego 2go pokoju nikt nie korzystal byl bo byl ;p

Asik wspolczuje moja jak sie drze wsadzam palce do uszu i spiewam lalala nie slysze nic i ona zaraz sie smieje i koniec marudzenia na chwile ;p

Ale dzisiaj piekna pogoda jest az nie chce sie w domu siedziec ;p

MAGDA super!!!! Kiedy przeprowadzka?
OLCIA wrociliscie wkoncu do siebie?
RENATA kciuki za brak @ :)

Ja juz wysprzatalam tym moim matolkom. Jeszcze siebie musze ogarnac, spakowac i WYPRASOWAC :p powiem wam ze polubilam to :) o 18.50 mam samolot.

Olcia- noo tam jest 40m kw.. Jak na początek samemu nie będzie zle... Wole to niż patrzeć na ich mordy.
Paulina- jutro idziemy tam i klucze już dostaniemy.. wiec można się już wprowadzac :D Najlepsze jest to ze ja swój pokoj sprzatne, i swoje szafki w kuchni, a oni będą musieli reszte posprzatac :p A klucze i tak oddamy 29go..

Nie zostawię im nic.. nawet głupiego mopa :D Wiekszosc rzeczy które na codzien się używa są nasze, np. czajnik :D z jakiej paki im zostawiać?
Chodzą źli na nas.. a drzwiami tak trzaskają jak jacyś pop********ni... Ale jeszcze trochę :D:D
Jutro się tez dowiemy co tam paniusi nie pasowalo w mieszkanku :p bo zapewne cos takiego było :D
A tamto mieszkanko z osobnym wejściem, takie wybudowane na podworku, ale wielkościowo jak na te 40m jest spoko, przed wejściem zadaszone, wiec miejsce na wozek i suszarke na pranie.. nie licząc tutaj jednego pokoju w tym mieszkaniu.. dla nas bomba i mowie ciesze się jakbyśmy wille wynajęli :D
A oni ciagle dzwonią po ogłoszeniach hehehe :D Wymagania takie maja... Ida do kogos mieszkac i jeszcze będzie im ustawiac dzieci... hahha

Renata- weź zrób już ten test :D

My właśnie na spacer się szykowałyśmy i mała zasnęła.. ;)

Aa Paulina- spokojnego lotu ;)

Renata- gratulacje !!!!!! Ale moglabys się publicznie pochwalić a nie! :) Ja na suwaki znajomych już tu mi znanych nie patrze :D
To który to już tydzień??

publicznie ogłosze jak lekarz potwierdzi, najlepiej kilka razy :)

termin z @ na 6 stycznia mam. 5 tydzien :)

aaaa i dziś sobie z tej okazji kiecke kupilam na komunie Filuta i chrzciny chrzesnicy. mam nadzieje ze nie upase sie do tego czasu i sukienki nie bedzie trzeba poszerzac :)

reklama
Do góry