reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

olcia 1700zł to duzo:) Oby Ci sie udało z ta pracą:-)

Jak ja bym chciała pójść do pracy ale tak ciężko teraz cos znalezć;/

My bylismy przedtem na spacerku i zlapał nas deszcz, cała mokra byłam. Teraz wyszło słońce i idziemy na rowerek:)

reklama
Anula ja ogólnie też nie mam z kim młodego zostawić (O. do południa w szkole). Fakt są moi dziadkowie ale oni już nie dali by sobie rady z małym dzieckiem. Godzine czy dwie to jeszcze go przypilnują ale i to im ciężko

Happy to nieduży remoncik :) ale zawsze inaczej wygląda

Olcia oby się udało z pracą

I dupa zadzwonilam i co ... nieaktualne ;/

Ja mialabym z kim zostawic do poki zlobka bym nie zalatwila ale tez tak dziwnie bo moja mama idzie systemem dniowka nocka 3 dni wolne ... jutro ide znowu do up niech szukaja ;p a Zu chcialabym do zlobka dac bo ona lubi z dziecmi ale z drugiej wiemy jak jest w zlbkach chociaz tu do tego co ja chce ridzice chwala dzieci chetnie chodza a koszt to 200- 350zl zalezy ile h

Mi dziś dzień szybko zlecial u mnie już 18:40:/ musze jeszcze posprzątać i jak Dennis zasnie bierzemy się za malowanie:D maly dziś kolejny dzień bez pieluchy i portki suche:)

Mało co zawału w nocy nie dostała. Śpię sobie i nagle BUM i płacz młodego. Zerwałam się, biegiem do niego a on na podłodze leży. Wypadł z łóżeczka:no: i pytanie czy tak się kręcił, że wypadł dołem bo ma wyciągnięte szczebelki czy próbował górą wyjść??? Bidulek najbardziej pokazywał na nosek i mówił że boli. Zasną dopiero po 2h ale ja już spać nie mogłam

Olcia szkoda, że z pracą nie wypaliło

Happy pomalowane? Gratki dla Dennisa

Asik-jeszcze nie:/ malowanie przełożone na dziś.
Dennis wychodził górą z łóżeczka i dlatego od jakiegoś czasu ma "normalne łóżko"

Hejka:)

asik dobrze że synkowi nic się nie stało!
happymum ale z Denniska juz duży chłopak:-) Oby tak dalej to na pewno odzwyczai się od smoczka i pampersa:) i powodzenia z malowaniem

My pospaliśmy dzisiaj do 9:) Tylko synek coś złapał katarek;/ chyba przez wczorajszą ulewę bo trochę zmokliśmy:/

Miłego dnia

Madzialena-Dziękuję:):):)
Z malowania chuba nici bo pogoda PIĘKNA o 8 rano tak ciepło ze w krótkim rekawku można chodzić! I zamierzamy poświęcić cały dzień Denniskowi:) może pójdziemy ma basen!? S. Niby ma jeszcze tydzień urlopu ale skończy korytarz u nas i jedzie remontowac u siostry wiec dużo czasu nie zostało.

Hej

Asik wiem co czulas bo pamietam jak Zuzia miala 3msc i spadla mi z lozka to od razu zadzwonilam na pogotowie i odebrala bardzo fajna Pani ktora mi powiedziala co mam robic sprawdzic zrenice podotykac powoli kazda czesc ciala i czy nie wymiotuje i nie klasc spac przez 3h powiedziala ze moge isc do szpitala ale na pewno zostawia na obserwacji ale uprzedzila ze panuje swinska grypa i odradzala z tak malym dzieckiem sie wybierac i ze jak nic nie jest i ja nic nie zaobserwujc to zeby byc spokojnym ale ja mialam serce w gardle

U nas zimnica i nigdzie dzisiaj nie wychodzimy

Na fb jest strona modne dziecko i sa tam adidasy super normalnie za 80zl ale roz 22-23 i tez sa takie swiecace w ciemnosci albo z adidasa albo z nike normalnie bomba zamowilabym ale co jak sie okaze ze Zu bd miala roz .p 23 na zime i nawet jej ich nie zaloze

reklama
Happy malowanie nie zając- nie ucieknie:-) Damian ma wyciągnięte 2 szczebelki w łóżeczku więc normalnie może sobie wychodzić. Nie mam pojęcia co się stało. Zazdraszczam takiej ładnej pogody. U nas od pon. ma być ponad 20 st

Madzialena to sobie pospaliście :) D. też do 9 spał ale ja musiałam przed 7 wstać by O. do szkoły wyszykować

Olcia no dokładnie, serce w gardle :/ Za nim poszedł spać też go obserwowałam poza tym on już większy i po 15 min mówił, że nic go już nie boli. Dobrze, że nic się wtedy Zu nie stało

Do góry