reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

OLCIA w se wszedzie takie hustawki :p
ANULA moj to znowu zakochany w pumach.. teraz marza mu sie pumy z serii ferrari :p i powiem ci ze jemu sie trzymaja buty. A ja na pumach sie pare razy zawiodlam i juz nie kupie ;)

reklama
olcia fajne te buciki:-)

Ja ostatnio kupiłam synkowi buciki z serii tych bajek samoloty, podobaja mi się bo maja takie jaskrawe kolorki, noi są na rzepy:) W tamtym roku kupiłam mu właśnie takie conversy i strasznie sie wkurzałam ze sznurówkami a na lato i tak musiałam kupic inne adidaski bo nie pasowały do spodenek;/ Ale chodzil w nich jeszcze jesienią :)

Jeśli chodzi o mnie to ja juz 3rok chodze w butach z adidasa i są mało zniszczone:) Ja nie musze mieć koniecznie oryginalnych butów za to mój D. lubi:)

Mnie czeka dzisiaj układanie w półkach, dostałam wczoraj całą reklamówę ciuchów dla P. od znajomej:) więc trzeba te za małe popakować i może mojej siostrze sie przydadzą:) O ile urodzi synka:p

Ostatnia edycja:
Olcia u nas na nowych placach zabaw robia takie hustawki, tem ma fajne podloze bo dziecko gdy ssie przewroci nie pozdziera kolan. Blisko mamy bo 3 bloki za nami, Bartek tylko na ten plac zabaw chce tyle ze u nas zrobiony pod katem starszych dzieci bo obok szkola podstawowa i w sumie dla Bartka odpowiednia jest tylko ta hustawka taki maly tor przeszkod rura i belka wiszaca na linach po niej trzeba przejsc zeby wejsc do rury a reszta typowo dla starszych bo np zeby dziecko zjechalo na zjezdzalni musi sie wspiac po takiej wysokiej sciance z kamieniami badz na druga trzymajac sie liny i Bartkowi jeszcze w tym pomagam troche.
Madzialena, moj Bartek jest strsznie szczuply teraz ma adidasy na rzepy i pluje sobie w brode bo musze na maa sciskac jednak u nas bardziej buty ze sznurowkami sie sprawdzaja ale niedlugo pewnie trzeba bedzie kupic sandaly. No i malemu szybko noga rosnie zwykle buty ktore mial wiosna nie nadaja sie na jesien. We wrzesniu kupilam mu fajne trampki ciut wieksze byly ale juz w kwietniu byly male:crazy:

Ostatnia edycja:
happymum w takim razie powodzenia w sprzątaniu:) Mnie coś z rana wzięło i poodsuwałam wszystkie łóżka, poodkurzałam, kurze też pościerałam:p

anula Twojemu synkowi strasznie szybko rośnie stopa:) Mój P. teraz zeszczuplał i podskoczył do góry, wszystkie spodnie przykrótkie:p Też musze kupic mu sandałki bo jeszcze nie ma, ale najgorsze jest to że ma szerokie stopy i ciężko mu dobrać buty;/ zawsze biorę większe :)

Ostatnia edycja:
Madzialena a u nas odwrotnie Bartek ma waska stope i ciezko dobrac buty:crazy:tak samo spodnie musze byc z regulacja, reguluje na ostatni guzik i czasami nawet to nie pomaga:no:dresy musza byc ze sznureczkiem bo wszytskie inne gdy stanie spadaja z tylka. Ma 99 cm i 14 kg ale z niego straszny niejadek

anula mój synek waży 16kg i ma 99cm wzrostu, większość spodni też muszę mu regulować:) Apetyt ma w miarę nie narzekam:) Najbardziej cieszy mnie to że uwielbia owoce i warzywa, co bym mu nie dała to zje, nie lubi tylko jajecznicy ale na szczęscie jak wkroje np. do ogórkowej czy do szczawiowej zupy jajka to zje:)

reklama
Aniola-mówisz ze twojemu synkowi szybko rośnie noga ? Dennis ma noge rozmiar większą co 1, 5-2 miesięcy:/ ostatnio mu kupowałam jakoś w marcu rozmiar 7, 5 i miał luz a teraz w rozmiarze 8 palec do końca:/ teraz poluje na trnisowki i sandały:D

Do góry