reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam;)
Remont skończony;) jak dla mnie wygląda super;)
pogoda u nas nadal piękna.
Madzialena-Dennis dostał klocki na wieljanoc rok temu ale dopiero teraz zaczęły go interesować. Co do robienia w portki. Dennis nafal śpi w pampersie i nawet niewiem jak zabrac sie za oduczanie spania bez. Na spacer tex e pampku choć nie zawsze.
Asik-podziwiam ja więcej niż dwoje dzieci i tracę nerwy:/

reklama
Hejka:)
U nas wczoraj było tak cieplutko że synek biegał w samej bluzce:) Do domu wrociliśmy dopiero przed 19 tak było fajnie, dzisiaj znowu zapowiada się piękna pogoda:)
asik
ja wczoraj pilnowałam siostrzenicy:p
happymum mój synek w nocy tez jeszcze śpi w pampersie, nie zakładałam mu pare razy to nad ranem i tak było mokro, jeszcze troche poczekam, dobrze że w dzień już nie nosi:)

Miłego dnia

Witam z rana ;]
u nas pogoda piekna jedziemy dzis do warszawy na wycieczke do zoo i na stadion narodowy ;)
mam nadzieje ze maly bedzie w miare spokojny bo ostatnio strasznie marudzi bo ida mu gorne zeby, wstalismy dzis 7.30 bo tatus nas oudzil jak wrocil z pracy ;)

Miłego dnia ;))

O. od jakiegoś czasu pokaszliwała a dziś wstała z takim kaszlem że szok. Jutro do lekarza jedziemy

Happy fajnie, że remont skończony. Przyznam, że byłam w szoku, że tak ładnie się bawią, później D. nawet motorkiem się dzielił:-)

Młoda mama bawcie się dobrze

Madzialena siostrzenica dała Ci w kość?;-)

młoda mama życzę udanej wycieczki:)
asik duzo zdrówka dla córki:) Siostrzenica trochę dała mi popalić:p Poszliśmy na fontannę, pokłóciła się z jakimś chłopcem bo ten zabrał jej krzaczek którym sie bawiła, chciała zerwać drugi ale starszy pan zwrócił jej uwage to poleciała do domu z fochem, synek miał rowerek musiałam ją dosłownie gonić bo ruchliwa droga no masakra:)

Dzisiaj mam w planach pojezdzić trochę rowerem, za rok synek będzie juz za mały na fotelik a i troche kalorii się spali:) Do wagi sprzed ciąży brakuje mi jeszcze 6kg:wściekła/y:

Witajcie,
U nas od wczoraj swietna pogoda po prawie 30 stopni, dzis juz teraz goraco poszlam przed 8 do sklepu i w koszulce bylo w sam raz:-pwczoraj Ł mial wolne wiec poszedl z Bartkiem na plac zabaw, maly w koszulce, spdenkach i sandalach a dzieci w polrach i czapkach a pozniej kolejki u lekarzy :dry:moja sasiadka urodzila 30 kwietnia i jeszcze z dzieckiem na dwor nie wyszla slysze jak polozna od nich wychodzi i mowi zeby w koncu wyszli z dzieckiem ale nadal kisza w domu:dry:wczoraj okna umylam zmienialm firanki, posciel koce poprane, meble umyte wiec na jakis czas mam spokoj:-p
Madzialena Bartek tez nadal spi w pampersie po nocy pielucha pelna a gdy nie zakladam go i wysadzam budzi sie i nie ma spania wiec nadal czekam. W przedszkolu mowili ze na drzemke moga zakladac jesli nadal bedzie potrzeba wiec nie stresuje;-)
Asik fajnie ze dzieciaki ladnie sie bawia, Bartek woli bawic sie sam, jeszcze ze starszymi dziecmi sie pobawi ale te w jego wieku maja nie podchodzic bo zaraz krzyczy tak samo dzieci 2 letnie. Najbradziej pcha sie do takich 5 lat i wiecej:sorry2:
Happy fajnie ze remont skonczony;-)

Madzialena mi niby dużo nie brakuje do wagi z przed ciązy ale od paru dni zaczęłam trochę ćwiczyć. Na rowerze sporo jeżdżę i wczoraj na rolkach z córą

Anula u nas też gorąco:tak: o 7 rano było już 20 st. Co do wychodzenia z dzieckiem po porodzie to jakaś masakra z tą Twoją sąsiadką:baffled: O. urodziłąm w sierpniu ale była brzydka pogoda więc dopiero po tygodniu wyszliśmy na dwór. A z młodym ze szpitala wyszłam w czwartek a w sobotę byliśmy już na spacerze bo cieplutko było

Asik, sasiadka chyba przewrazliwiona bo 1 dziecko a ma 40 lat, nawet poloznej nie slucha mowi ze poczeka z wychodzeniem:confused:my ze szpitala wyszlismy w poniedzialek a we wtorek bylismy juz na spacerze
Madzialena mi brakuje do wagi sprzed ciazy 4 kg najgorzej z brzuchem:dry:

Ostatnia edycja:
asik ja właśnie zamierzam wrócic do ćwiczeń, do tego rower i może cos spadnie z brzucha:)
anula Twoja sąsiadka jest naprawdę przewrażliwiona:) Taka ładna pogoda nic tylko spacerować, ja urodziłam zimą i po tygodniu juz byliśmy na pierwszym spacerze:)

U nas gorąco można na krótki rękaw chodzic, byliśmy juz w banku, ale i tak widziałam parę dzieci po drodze w sweterkach, chustkach i czapkach:p

reklama
Hej u nas w koncu cieplo ;D

Co do cwiczen jestem zbyt leniwa ;p

Wczoraj zrobilam pierwszy raz golabki wyszly pyszne ;p

A to wrzuce tez wam zdjecia mojej pereleczki na palcu 'kajko i kokosz' ;p

Załączniki

• 1400588636806.jpg
    1400588636806.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 52
  • 1400588717964.jpg
    1400588717964.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 53