• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hejka:)

happymum ja też od 7 na nogach:P D. miał na 8 do pracy to juz nie opłacało się kłaść spać:) Zawsze robie mu kanapki do pracy:) W takim razie powodzenia z remontem:)

U nas chyba znów będzie ładna pogoda:) Mam w planach zrobienie ciasta z delicjami i gołąbki z mamą ale to jeszcze zobacze czy w ten upał będzie mi się chciało:)

Miłego dnia:)

Hej. Ja wlasnie uspalam najmlodszego. Chwilka oddechu i trzeba dokonczyc odkurzanie. Potem obiadek. Kotleciki a la schabowe z piersi z indyka.

Markowi bilard sie spodobal, gra razem z Justyna, ja i S tez mamy riz

Rozrywke :-)

HAPPY No na piczatwk tyle godzun i tak wystarczy.

Happy pewnie wszystkie dzis caly dzien na dworze spedzily bo piękna pogoda u nas.
My sami dzis caly dzien nad jeziorem bylismy. Niedawno co wrocilam z mlodym bo Z. zostal na noc na rybach.

Kechu-u nas po 15-stej też się super ciepło zrobiło, dziś po Dennisa przyszły dzieci (Anglicy) no to poszłam z nim na podwórze między domami a on się bawił jakby znał te dzieci f zawsze a widział je pierwszy raz:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry