hej..
Liza wszystkiego bajkowego dla Mikołaja.I jaki on do Daniela podobny.
My wczoraj caly dzien po za domem. najpierw u mojej mamy. mialo byc na 2-3 godzinki, zrobilo sie 6. Pozniej do auchana.Musialam dla F japonki kupić bo za male mial. dzwna numeracja. adidasy 32 są dobre na niego a japonki 33.i tez dobre. pantofle to i 31 wejdą mu na stope.
wrocilismy do domu po 21.
w piątek bylam u gina. noz ku.wa porazka. Myslalam ze bede glową w biurko stukac. badanie to tylko takie macanie po brzuchu czy sie macica obkurcza, i zajrzala jednym okiem do srodka. No ale co zobaczy?? bez zadnego USG. a sory.. bede miala usg.. 10 lipca.Zapytalam ją o miesniaka.. to powiedziala ze kobiety miewają takie cos. mowie jej ze tak..rozumiem, miewają nawet gorsze rzeczy, ale co mnie to?? co miewaja kobiety. Ze ja jestem po 2 poronieniu w tym roku. no ale ona stwierdzila ze na dzien dzisiejszy ona moze mnie tylko zbadac. wyszlam z tamtąd zszokowana. jakbym po twarzy dostala.aa i na to 2 poronienie tez stwierdzila ze niestety, ale kobietom sie to zdarza. to jej powiedzialam ze akurat to wiem. i ze dobrze ze tylko kobietom.. miezczyzni mają w tej kwestii spokoj.
w srode ide do innego lekarza. Jak ten tez taki olewający bedzie to mnie chyba coś trafi.