reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)

renata nie mam pojęcia jak pozbyć się os;/;/

My juz spakowani:) Jak D. wróci z pracy to jedziemy do teściów:) Ale dzisiaj przychodzą do nas na noc dzieci mojego brata i będą nocować 4 dni, będzie wesoło. Brat bierze żonę w trasę bo jezdzi busem więc moja mama się zgodziła że przypilnujemy dzieci. Możliwe że mój D. też będzie tam pracował ale to nic pewnego, ja nie jestem za bardzo za tym pomysłem bo nie będzie go 2 tygodnie i na kilka dni do domu;/ Zobaczymy.

Miłego dnia:)

reklama
ASIK Powidzenia.

RENATA Gniazdo trzebapoprosty zniszczyć. U nas w kominie czesto zalrgaja sie osy i S bierze palnik i w wlot komina puszcza ogień i w ten sposo osy uciekają a gniazdo zniszczone a jak u was to nie wiem. Jakim cudem pod podloga zalozyli gniazdo? Macie drewniane?

Przepraszam z literowki bo z telefonu pisze.

U nas gorąco nawet w cieniu wiec się opalamy a Dennis w basenie siedzi;)
@dostalam wiec jutro będę umierać.

Załączniki

• 1405164344683.jpg
    1405164344683.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 43
  • 1405164375792.jpg
    1405164375792.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 48
ASIK Powidzenia.

RENATA Gniazdo trzebapoprosty zniszczyć. U nas w kominie czesto zalrgaja sie osy i S bierze palnik i w wlot komina puszcza ogień i w ten sposo osy uciekają a gniazdo zniszczone a jak u was to nie wiem. Jakim cudem pod podloga zalozyli gniazdo? Macie drewniane?

Przepraszam z literowki bo z telefonu pisze.

U nas caly dom drewniany. tylko podmorowka z kamienia i betonu.Stara taka chalupka przed wojną postawiona. Ze trzeba sie gniazda pozbyc to ja wiem.Ale jak pod podloge wejsc? Ł jak narazie nalal przepalonego oleju do srodka i muchozolu i pozatykał wszystkie wloty. jak przezyją to chyba bedzie trzeba podloge zdejmowac w lazience. ale ja wtedy znikne z domu.

do 1 w nocy nie spalam. pozniej chyba ze zmeczenia padlam i o 5 rano sie przebudzilam bo mi sie przypomnialo ze te osy są. No i koniec spania.

bylismy u tesciow. F został, bo kuzyn z Niemiec jest. jak tesciowa to przezyje to przezyje wszystko :D

Renata-współczuję os:/ oby nie było trzeba podłogi zrywać.
Na ogrodzie długo nie wytrzymalismy bo za goraco, bawiłam się z małym w basenie i plecy sobie załatwilam na amen...
Jutro S. Ma wolne ale oczywiście jedzie siostrze panele kłaść wrrr

RENATA Moja babcia mieszka w takim domostwie u niej to osy to nawet w scianach gniazda maja ale pod podloga to jeszcze nie bylo tego.

hej.

ja dziś na grzybach bylam. wczoraj caly dzien padalo w nocy tez, wiec myslalam ze nazbieram sporo grzybów. ale ludzi bylo od groma. nawet wisikac sie nie bylo gdzie.

Bosz jakie ja mam grzeczne dziecko. toi mlodsze ofkors. Nie ma kogo zaczepiac to taki anielski jest :)

Bosz ale u mnie nudy:/
S. Rano pojechał do siostry panele kłaść i wróci pewnie wieczorem. Ja posprxatalam, zrobiłam obiad, zjedlismy i poszłam z małym na spacer no i juz wróciliśmy i normalnie nudy jak nie wiem; /
Renata-ciesz się póki grzeczny bo nie wiadomo kiedy to die skończy ;)

reklama
Wyjechała na wakacje dwojka naszych podopiecznych, gdy nie ma w domu dzieci... to mamy taka cisze od rana :-D. Zwykle o tej porze są krzyki i kłótnie już.
Wczoraj zostawiliśmy Justynę i Marka u mojej rodziny a tam aż cztery domy do obskoczenia mają, dwie ciotki, babcia i prababcia to będą mieli co robić. Dzisiaj tylko im ubraqnia się dowiezie i tyle. zobaczymy kto pierwszy się złamie.
ciotka czy dzieci?
Mamy teraz tylko Bartka.

Dzisiaj na zakupy. Muszę kupić trochę farb i pędzli. W niedzielę będzie festyn na którym będę prowadzić warsztaty artystyczne to trzeba mieć na czym :) Na pewno nie udostępnię farb za 7 zł jedna tuba.

Renata Ja mam to samo z moimi, jak Justyna była całe pięć dni w szpitalu z Białymstoku to Marek grzeczniutki jak nigdy ale jak po nią jechaliśmy to juz w samochodzie zaczęły się dokazywania.:-D

Do góry