• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

My weekend w domu przesiedzieliśmy ale i tak na pełnych obrotach.
Zaraz do sklepu idziemy i za obiad trzeba się wziąć.

postaram się później trochę nadrobiś

miłego poniedziałku

reklama
Szczęśliwie witam bo nie byłoby mnie juz tutaj dzisiaj i w sumie juz nigdy :-)
Eh...kolega z dziewczyna zapytali mnie i K. czy jedziemy do rzeszowa do kina.Ja oczywiście za bo pojedziemy wczesniej i buty sobie kupie :-) jedziemy i .... Zaczelo padać po 30km od domu. Jedziemy te 10km w deszczu, potem ogromny znak "50 uwaga wypadki" i kawałek dalej na łuku w miejscowości Wyżne zaczelo nas znosić i telepac autem. Za nami auto dostawcze przed nami na drugim pasie osobowka. Osobowka nas minęła a moj K. zeby mnie i kolezanki nie zabić ręczny i autem obróciło nas tak ze wjechalismy do rowu i w taka blaszana porecz tylem. Uszkodzone kolo i wlew do benzyny chyba.
Boze kochany...cale zycie przed oczami
Zaraz po wypadku przyszedł do nas soltys bo mieszka jakies 80m od drogi i mowi ze to bylo do przewidzenia ze dzis bedzie wypadek bo tam jak tylko poleje troche to jest wypadek. Byl w sobotę, w piatek były dwa i w srode były dwa.
Ten facet mowil nam ze od 15kwietnia to juz 27wypadek na tym łuku. Miesiac temu zginęła tam mojej mamy kolezanki z pracy córka z koleżanka.
Jestem nieco poobijana ale nie mam siniakow ani nic. Dostalam w własnego łokcia bo trzymałam sie drzwi i jak zarzuciło autem dostalam pod żebra :-) jak bedzie cos sie dzialo w nocy jade na izbe :-P

hej dziewuszki zagladam ale weny brak ;/

magda albo moja Zu zgrzeczniala albo sie przyzwyczailam :D a tak powaznie to uspokoila sie i nawet ludzie mowia ze zmienila sie ze grzeczniejsza jest :p ale do aniolka jej duzo brakuje

renata to skoro nie ma to co ten drugi lekarz widzi ? przejdz sie do jeszcze innego lekarza wtedy bedziesz miala jakas rak pewnosc

ostatnio bylam w smyku i jako ze moja coreczka nie chciala suedziedziec w wozku to puscilam ja przyniosla mi rysoraka i d tamtej pory spi z samochodzikiem dobre nie .... a tak przy okazji fajne majteczki sa w smyku i dobre jakosciowo i nie sa szyte z ta 'koronka' i nie obcieraja a po praniu sa mega tylko ciut drogie ale polecam ... no i oduczamy sie siusiania :D lata w majtach w dzien naeet do drzemek a wieczorem zakladam pielucho majty :p na poczatku nawet nie czula ze siusia mogla chodzic w mokrych caly dzien i tak za kazdym razem mowilam jej co robi i ze jakw majtusie to trzeba zdjac bo mpkro i teraz kuca patrzy dotyka i biegnie do mnie wiem daaaaaleka droga przed nami i nie wiem czy nie wymiekne z czasem ....
i oficianie moja corka to terrorystka/sadystka nie wiem po kim ? pies to jest poszkodowany najbardziej bo wydlubuje mu oko za jezyk i uszy ciagnie szczypie i dziwie sie ze jej nie pogryzl a ta sie cieszy jak on ucieka ... nawet ostatnio jak przyszla wlascicielka to powiedziala ze cwaniara bo narozrabia nakrzyczy i przychodzi sie przytulac a rozgadala sie ze od rana do wieczora nawija nawija nawija muczy buczy i wszystko na raz i wlasbie nadszedl czas buczenia pozniej sie odezwe buziaki :*

Hejka:)

olcia też to przerabiałam:) troszkę cierpliwości i na pewno córcia będzie ładnie wołała siku:)

Ja tak na chwilkę, siedzę u brata na kompie bo nam coś wifi siadło i nie mam neta w laptopie:wściekła/y: Wczoraj wróciliośmy od teściów, mały się wyszalał, dziadki sprawili mu niespadziankę - trampolinę :P Wyjść z niej nie chciał i ogólnie fajnie było, pogoda dopisała na szczęście:)

Miłego dnia:)

Hej;)
U nas po staremu, dzien jak co dzień.
Dennis znów się buntuje przed śadaniem na nocnik czy toaletę... o wołaniu nawet najbardziej e ma mowy. Upozatkowalismy jego pokój i trochę przenebliwalismy, bramka z łóżka juz zdjeta...
Ostatnio czuje się niewidzialna, ridzice znów się nie odzywaja ale to norma, tylko po prostu nie wiem dlaczego akurat mi tak wszystko sie w życiu placze, zawsze byłam ze wszystkim sama, teraz mam Dennis i S. Ale i tak czuję się samotna....ehh musiałam gdzieś sue wygadać.

Olcia-Powodzenia z odpieluchowaniem
Madzialena-trampolina fajna sprawa; )

Hejka:)

Ale tu cicho... chyba wszyscy korzystają z ładnej pogody, u nas 27stopni, słońce na szczęście czeso się chowa bo bym nie wytrzymała, z rana byłam na jagodach i znowu trochę zarobiłam:)

happymum od tego jesteśmy zawsze możesz sie wygadać:) Nie dziwię Ci się że jest Ci smutno że rodzice się nie odzywają;/ A może sama do nich zadzwoń, może być tak że z kolei oni czekają na wiadomość od Ciebie:) I powodzenia z nocnikowaniem, my mięliśmy problem z myciem zębów ale na początek daje synkowi żeby sam sobie umył ząbki, pozniej po nim poprawiam i jakoś idzie

Miłego dnia

Madzialena-oddzywam sie często to albo nie odbierają albo nie mają czasu rozmawiać.
Dennis juz ładnie wolał na nocik ale później złapał biegunkę i całą nauke ch*j strzelił za przeproszeniem

happymum w takim razie to od nich zależy czy te kontakty będą częstsze;/ Powinni znalezc dla Was chociaż chwile na rozmowę, a kiedy wybieracie się do PL? U nas było tak samo ale z drzemkami, P. był chory przez ponad dwa tygodnie, siedzieliśmy w domu, mało co spał i niestety odzwyczaił sie od popołudniowych drzemek;/

My już po spacerku, gorąco strasznie, na razie siedzimy w domu i wyjdziemy gdzieś pod wieczór

Madzialena-ja z rodzicami nigdy dobrego kontaktu nie miałam ale jak tak siedzę w domu z daleka od wszystkich to chciałoby się czasem pogadać, przyjaciółka urodziła niedawno wiec czasu na rozmowy tez ma niewiele a i tak nią częściej rozmawiam niz z rodzicami. Dennis juz id jakiegoś czasu nie śpi w dzien no ale on spi 12h w nocy

reklama
happymum doskonale Cię rozumiem, dla mnie przyjaciółki to już w ogóle nie maja czasu;/ jak raz na pół roku sie wdzimy to jest dobrze;/ A jesli chodzi o kontakty z rodzicami to z mama zawsze się dogadywałyśmy, w końcu mieszkamy razem:) U nas P. tez przesypia całe noce, potrafi spać od 21 do 10 rano:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry