hej dziewuszki zagladam ale weny brak ;/
magda albo moja Zu zgrzeczniala albo sie przyzwyczailam

a tak powaznie to uspokoila sie i nawet ludzie mowia ze zmienila sie ze grzeczniejsza jest

ale do aniolka jej duzo brakuje
renata to skoro nie ma to co ten drugi lekarz widzi ? przejdz sie do jeszcze innego lekarza wtedy bedziesz miala jakas rak pewnosc
ostatnio bylam w smyku i jako ze moja coreczka nie chciala suedziedziec w wozku to puscilam ja przyniosla mi rysoraka i d tamtej pory spi z samochodzikiem dobre nie .... a tak przy okazji fajne majteczki sa w smyku i dobre jakosciowo i nie sa szyte z ta 'koronka' i nie obcieraja a po praniu sa mega tylko ciut drogie ale polecam ... no i oduczamy sie siusiania

lata w majtach w dzien naeet do drzemek a wieczorem zakladam pielucho majty

na poczatku nawet nie czula ze siusia mogla chodzic w mokrych caly dzien i tak za kazdym razem mowilam jej co robi i ze jakw majtusie to trzeba zdjac bo mpkro i teraz kuca patrzy dotyka i biegnie do mnie wiem daaaaaleka droga przed nami i nie wiem czy nie wymiekne z czasem ....
i oficianie moja corka to terrorystka/sadystka nie wiem po kim ? pies to jest poszkodowany najbardziej bo wydlubuje mu oko za jezyk i uszy ciagnie szczypie i dziwie sie ze jej nie pogryzl a ta sie cieszy jak on ucieka ... nawet ostatnio jak przyszla wlascicielka to powiedziala ze cwaniara bo narozrabia nakrzyczy i przychodzi sie przytulac a rozgadala sie ze od rana do wieczora nawija nawija nawija muczy buczy i wszystko na raz i wlasbie nadszedl czas buczenia pozniej sie odezwe buziaki :*