reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Madzialena-ja przyjaciółkę mam jedną. I w sumie się nie dziwie bo wiem jak trudno znaleźć czas przu niemowlaku. Nie mam jej tego za złe tym bardziej ze ona mieszka e pl a ja tutaj i nie ma jak sie spotkać. Do Polski dopiero w przyszłym roku lecimy.
Fajnie ze masz z mamą Dobry kontakt ja ostatnio swoją widziałam jak miałam 15 lat. Postęp i tak jest bo d kiedy urodził się Dennis rizmawiam z nią kilka razy w roku. Ojciec pracuje w Niemczech i nie rozmawiałam z nim od Bożego Narodzenia. Z macocha i bracmi jakiś miesiąc temu tez pierwszy raz od świat, i to by było na tyle:/ jakoś dam rade, zawsze daje rade. Od września poszukam sobie pracy ja pół etatu to moze nie zwariuje. mały wam długo śpi

reklama
Hej. Ja sie tylko zglaszam odrazu mowie ze nie nadrobie bo nie mam czasu. Wczoraj Nika tak sie niefortunnie przewrocila na placu zabaw ze wybila chrzastke z lokcia, jutro czeka nas operacja w narkozie a po operacji 4 tyg gipsu. Poprostu ja zlamala...

Witam mamusie :) ja mam 19 lat i jestem w 21 tyg ciąży :) termin mam na 21 listopad i szukam dziewczyn w moim wieku z warszawy które chciały by się spotkać czasami pogadać i później wyjść z dzieciaczkami na spacer :) wiadomo że łatwiej się dogadać z kimś w podobnym wieku i tej samej sytuacji :) pozdrawaim i mam nadzieję że ktoś się odezwie :)

happymum ja tez bardzo chciałabym pójść do pracy ale ciężko coś znalezc, nudzi mi się takie siedzenie w domu a dodatkowy grosz by wpadł:) na razie szukam:)
paulina biedna malutka;/ dużo zdrówka dla niej:* Na pewno będzie dzielna!

Jeju zdrowka dla malej paulina! Oby bylo wszystko ok.
Czesc rastamama ;-) tez mam 19lat a skończę dopiero 25listopada no ale niestety do wawy mam 6h jazdy z okolic bieszczad ;-)

Ale jestem wściekła na mojego K! Od 7 do 19w pracy. A potem telefon czy mógłby pomoc w robocie bo na nocy maja podjazd wyczyścić dwie kobiety o i potrzebują pomocy. I oczywiście moj K pomocny i juz musial jechac z kolega. Wkurza mnie juz ten orlen... Same kłopoty, nadgodziny, braki na kasie i płac z własnej kieszeni...
Mial byc do21:30... Okazalo sie ze jeszcze z 2h tam posiedzi. Bosko.

Ostatnia edycja:
Hejka:)

lucyp ja tez nie lubię jak mojego D. nie ma do pozna;/ ale ostatnio szybciej wraca a jak już zdarzy sie że trzeba cos komuś pomóc tak jak np. ostatnio remontować łazienke koledze to trudno nic nie mówię hehe bo czasem jest tak że i jemu kumple pomagają coś przy aucie itp :-)

U nas dzisiaj pochmurno ale dalej gorąco;/ pozniej zabiorę małego na lody bo otworzyli nową lodziarnię i w dodatku moja przyjaciółka tam pracuje:)

Miłego dnia

Hej :) u nas znów upał, właśnie wracamy z zajęć. Dziś znów basen rozłożymy.
Dennis 3/09 zaczyna przedszkole.

Maszialena, lucyp- S. Jak chodzi na popołudnie do pracy to wychodzi o 14 a wraca o 23:45, jak na rano to wychodzi o 5:20 a wraca o 15:30 o tyle dobrze ze co 4 dnu ma 2 dni wolnego

reklama
cześć kobitki

nawet nie mam czasu by siąść i Was poczytać...:sorry2: przez 3 dni jestem gościem we własnym domu. Najpierw babcie zawoziłam na badania gdzie miała wyznaczoną godzinę wizyty a czekałyśmy prawie 4h:szok: wczoraj z O. u okulisty byłam a dziś byłyśmy u dentysty i jestem mile zaskoczona bo ładnie dała sobie wyrwać ząbka

Paulina współczuję i życzę zdrówka

pozdrawiam

Do góry