• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)

My juz w domu wróciliśmy wczoraj:) Nawet fajnie było tylko pogoda kiepska bo w sobotę padało;/ Piotrus w końcu nacieszył się dziadkiem i nawet na dinozaury go zabrali:) U nas dzisiaj slonecznie ale wiatr jest, po obiedzie idziemy na cmentarz do mojego taty bo to juz 9 rocznica

wampi
to super że wypad udany:-)
renata ja tez troche popiłam w ten weekend z teściami:) Fajnie że weselicho Wam się podobało:)
lucyp oj mój D. ma podobny, trudny charakter:) Ale lata pracy robia swoje hehe, jak sie pokłócimy to już wiem że musze pierwsza zagadać bo inaczej to ze dwa dni byśmy się do siebie nie odzywali:) i udaneo wypadu ze znajomymi:) tez bym chciała się tak ,,zresetować'' ale kumpleki nie mają czasu;/
papitka u mnie jest to samo.. zero chęci na cokolwiek jęsli chodzi o sprawy łóżkowe:) Mój D. to mógłby codziennie hehe a ja muszę naprawdę kilka dni odczekać żebym miała ochotę na cokolwiek:) Jestem dwa dni przed @ i teraz mam największą ochotę:P

Co do związku to jesteśmy ze sobą 5 lat:-) Mój D. jest typem piszczocha, zanim wstanie z łóżka rano do pracy to musi się trochę do mnie poprzytulać, ja zresztą też to lubię:) Przez 5 lat jeszcze mi się nie znudziło:-) A co do ,,kochasz mnie?'' to mówi mi to zdecydowanie częściej niż ja jemu, czasami mówię mu że gdybym Cię nie kochała to bym z Tobą nie była a on no ale mogłabyś mi to częściej mówić:) Synka często zapewniam o mojej miłości do niego, też jest piszczochem często przychodzi do nas na tulki tulki jak on to mówi:-)

Zdjęcie0859.jpg nasz podróżnik:)
Zdjęcie0862.jpg a to Piotruś z synkiem swojej chrzestnej, Stasiem:) Pięknie się nim opiekował zabawiał go misiami:-)

Załączniki

• Zdjęcie0859.jpg
    Zdjęcie0859.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 66
  • Zdjęcie0862.jpg
    Zdjęcie0862.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
reklama
Hej.

WAMPI super ze sie troche zresetowalas ;) my mielismy leciec do Grecji, juz mielismy hotel wybrany ale niestety nie mamy w tym momencie pieniazkow na zaliczke... i tak sobie myslelismy ze moze jakis spontan nad Balaton albo na Chorwacje jechac. Zobaczymy.
LUCYPP ja na poczatku zwiazku z A. ukrocilam kontakt z pewna "kolezanka" ;] zreszta A. tez mnie od jednego kolegi odseparowal. Ja nie oddzywalam sie do kolegi, on do kolezanki. Tylko z tymi dwoma osobami ucielismy kontakt bo wiem ze to poprostu bylo grozne dla naszego zwiazku, tak to mamy znajomych ale normalnych :p
MADZIALENA a wy przypadkiem nie macie zamalego fotelika? Glowa P. wystaje cale, a to swiadczy o tym ze przy wypadku bocznym nie jest wogole chroniona. Sorki za czepialstwo ale w strefie fotelikow i bezpieczenstwa dzieci jestem bardzo wyczulona ;)
PAPITKA mi tez rzadko sie chce :( czasami cos A. zainicjuje to wtedy zaczyna mi sie chciec ale nie mam takiego popedu jak on hahah
MAGDA jezu nie strasz haha mam w porach dobrze.. musze jeszcze dzwonic do cukierni zmiejszczyc ilosc paczek z ciastami, do kwiaciarni bo zapomnialam o podziekowaniach. Wlasnie co mieliscie na podziekowania? Chyba ze juz pytalam a nie pamietam to sorkaaa

Co do stazu, to my w pazdzierniku 5 lat. Co do czulosci ja lubie sie poprzytulac, lubie chodzic za reke a nie ze partnera mam w nosie a dziecko caly czas przytulane calowane.. to nie dla mnie obydwoje musza czuc ze ich kocham ;)

Hejoo:)
Czy pamięta mnie tu jeszcze ktos?:p zaglądam do Was, czytam ale nie mogę wbić się w temat. No i czasu brakuje..
Oczywiście gratuluje swiezo upieczonych małżeństw tym obecnym i przyszlym:)

cayoka ja Ciebie pamiętam:) Co słychać?:)
paulina słuszna uwaga:) tylko to nie nasz fotelik a teściów bo mają w aucie jak małego gdzies biorą, od kogoś dostali:) No fakt trzeba im powiedzieć żeby zmienili fotelik oczywiście jak chcą:)

CAYOKA hej!!
MADZIALENA ja bym do takiego fotelika dziecka nie dala :p zawsze mozecie przepiac swoj fotelik jak beda chcieli go zabrac i P. bedzie bezpieczny ;)

Co do fotelikow to my w zime albo w przyszlym roku musimy wymienic. Mamusie starszych dzieciaczkow jakie macie foteliki nr 3, w przedziale 18kg-36kg? Tu nawet nie o wage chodzi bo mloda dopiero 13 na liczniku (gdybysmy sie uparli na to wage to moglaby jezdzic nawet w nosidelku tylko gabaryty nie te hehe) tylko o to ze mlodej nie dlugo glowa bedzie wystawac. Jeszcze z 5cm mamy. Ale ja juz mysle... szefowa ma maxi cosi rodifix i to zdecydowany faworyt dla mnie, ale co myslicie o fotelikach Romer, Chicco czy tez caretero? Itp itd?

U mnie leci szybko czas. Szkola skonczona, matura napisana. Wszystko zdanie, tylko matma do poprawki.. 26 chyba jest poprawka ;p moja Mała 21. kończy 8 miesięcy. Raczkuje od tygodnia duzo gaworzy jeszcze więcej się smieje:) rwie się do chodzenia ale przy tym jeszcze popracować musi:p

Hej

O matkooo jakiego lenia mam...

Pomylam gary, wyciagnelam mieso na obiad, pranie wstawilam, glowe umylam, ogarnelam i nic mi sie nie chce dalej robic :p

Musze do miasta skoczyc jakis kosz na zabawki kupic, jakis najzwyklejszy i duuuuzy musi byc. Juz sobie upatrzylam ale ostatnio nie mialam jak go zatargac do domu bo za bardzo obladowana bylam :p

Paulina- zamowilam na allegro statuetke grawerowana z jakims wierszykiem i data naszego slubu i nasze imiona, rodzicom mega sie podobalo, aa i do tego kolezanka zrobila mi dwa bukiety z krepiny, bo zywe zaraz by padochly.

Te bukiety co dostalismy to juz w pon niektore byly do d**y. Niektorzy dali wino, niektorzy kupili cos dla malej zamiast kwiatow no a inni kwiaty dali ;)

My teraz mamy fotelik 9-18kg Coneco Cocoon. Teraz jak auta nie mamy to stoi sobie, jak z kims gdzies jedziemy to wtedy nadaje sie. Dziwne sa te foteliki bo pisza do 18kg ale jak slusznie Paulina zauwazyla to niektore dzieci sa wysokie i np Maja do 18kg w tym jezdzic tez nie bedzie...

Cos brzuch mnie boli...

Ostatnia edycja:
MAGDA ja slyszalam ze sposnorzy maja to zmieniac. Widzisz fotelik-nosidelko najczesciej od 0-13kg... Moja miala 10kg jak przesiadla sie do maxicosi priori 9-18. Teraz ma 13kg i podejrzewam ze jak dojdzie do 14 max 15kg fotelik do wymiany bo lebek bedzie wystawal. Ten rodifix fajny bo jak dziecko usnie to jest jakas regulacja nachylenia, mniejsza jak w 9-18 ale jest.

My tez zamowilismy statuetki podswietlane ze szkla. Ale chcialam wlasnie cos dodatkowo i zastanawialam sie nad koszami kwiatow no ale jak mowisz ze padna...

Paulina- jak dziecko drobniutkie to da rade jezdzic do okreslonych kg, ale inne tak jak piszesz ze glowka bedzie wystawac i to juz jest nie bezpieczne!

Aa i my jeszcze dla swiadkow zamowilismy medal "Super swiadek Sylwia" :D i dla swiadka tez ;)
To moze zamiast kosza z kwiatami wielkiego jakis bukiet mniejszy ale taki ladny ;)

Mi tak bylo szkoda kwiatkow ktore dostalismy i one tak szybkk padly ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry