madzialena647
Fanka BB :)
Hejka
My juz w domu wróciliśmy wczoraj
Nawet fajnie było tylko pogoda kiepska bo w sobotę padało;/ Piotrus w końcu nacieszył się dziadkiem i nawet na dinozaury go zabrali
U nas dzisiaj slonecznie ale wiatr jest, po obiedzie idziemy na cmentarz do mojego taty bo to juz 9 rocznica
wampi to super że wypad udany:-)
renata ja tez troche popiłam w ten weekend z teściami
Fajnie że weselicho Wam się podobało
lucyp oj mój D. ma podobny, trudny charakter
Ale lata pracy robia swoje hehe, jak sie pokłócimy to już wiem że musze pierwsza zagadać bo inaczej to ze dwa dni byśmy się do siebie nie odzywali
i udaneo wypadu ze znajomymi
tez bym chciała się tak ,,zresetować'' ale kumpleki nie mają czasu;/
papitka u mnie jest to samo.. zero chęci na cokolwiek jęsli chodzi o sprawy łóżkowe
Mój D. to mógłby codziennie hehe a ja muszę naprawdę kilka dni odczekać żebym miała ochotę na cokolwiek
Jestem dwa dni przed @ i teraz mam największą ochotę
Co do związku to jesteśmy ze sobą 5 lat:-) Mój D. jest typem piszczocha, zanim wstanie z łóżka rano do pracy to musi się trochę do mnie poprzytulać, ja zresztą też to lubię
Przez 5 lat jeszcze mi się nie znudziło:-) A co do ,,kochasz mnie?'' to mówi mi to zdecydowanie częściej niż ja jemu, czasami mówię mu że gdybym Cię nie kochała to bym z Tobą nie była a on no ale mogłabyś mi to częściej mówić
Synka często zapewniam o mojej miłości do niego, też jest piszczochem często przychodzi do nas na tulki tulki jak on to mówi:-)
nasz podróżnik
a to Piotruś z synkiem swojej chrzestnej, Stasiem
Pięknie się nim opiekował zabawiał go misiami:-)
My juz w domu wróciliśmy wczoraj
wampi to super że wypad udany:-)
renata ja tez troche popiłam w ten weekend z teściami
lucyp oj mój D. ma podobny, trudny charakter
papitka u mnie jest to samo.. zero chęci na cokolwiek jęsli chodzi o sprawy łóżkowe
Co do związku to jesteśmy ze sobą 5 lat:-) Mój D. jest typem piszczocha, zanim wstanie z łóżka rano do pracy to musi się trochę do mnie poprzytulać, ja zresztą też to lubię
nasz podróżnik
a to Piotruś z synkiem swojej chrzestnej, StasiemZałączniki
Ostatnia edycja: