reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

COMFORT FOTELIK SAMOCHODOWY 9-36 SUMMER BABY (4476946946) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ja mam taki. ale jak ja kupowałam kosztował ponad 400 zł :confused:

maciejka obrazek idealnie do mnie pasuje na co dzień w sumie. Ja nie wiem jak A ze mna wytrzymuje jak raz czy dwa w miesiącu to jest góra.
A mi się chce drugiego dzidziusia ciekawe jak hahahaha.

młody mi zasnąl:wściekła/y: usypiałam go o 13 to nie a teraz padł w pozycji prawie do góry nogami ;D

Co do starzu to u nas 5b lat w czerwcu minęło

Liza to tak jak u nas oboje jedno nad drugim chcemy panować i czesto jest burza z piorunami ale jednak cos do siebie ciagnie. Jak to mówia przeciwieństwa sie przyciągają.

reklama
Madzialena Ł tez mnie wtedy probuje przekonac, ale jak mi sie niechce to sie nie chce. I nie ma bata, zmuszac sie nie bede, tylko po to aby jemu przyjemnosc sprawić a sama mam lezec jak worek jakis? a w zyciu.

Maciejka moi chlopcy mają 5 i 9 lat. Oskar mimo tych 5 lat jest dosyc wysoki, ubrania nosi na 122, niektore juz nawet na 128 cm.

O fotelikach i braku mozliwosci oszczedzania ja nie mowilam o sobie. Chodzi mi bardziej o takie podejscie ze "niema co na bezpieczenstwie oszczedzac". wiadomo, ze nie powinno sie, ale są rodziny ze nie mają wyboru.

U nas staz 2 lata minelo w lipcu. I też obydwoje zacięte charaktery. Kłótnie prawie codziennie. Trochę mnie to meczy, ale jednak miłość.:)
Ja już napisałam wczesniej że na foteliku oszczędzać nie będę. Ale kupię dobry i bezpieczny za rozsądna cene:)

renata i masz rację nie ma co sie zmuszać żeby tylko sprawic drugiej osobie przyjemność, to musi być przede wszystkim przyjemnośc dla obojga:)
paulina mam jeszcze jedno zdj P. w tym foteliku w którym w miare równo siedzi, na tamtym zdjęciu wychylił się do aparatu:-)
Zdjęcie0860.jpg jak wygodnie sie ułoży to głowa mało co mu wystaje:) Ale masz rację co do bezpieczeństwa wiadomo:)
papitka​ fajny ten fotelik i niedrogi:)

Załączniki

• Zdjęcie0860.jpg
    Zdjęcie0860.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Papitka-gwarantuje ci ze jak będziesz sie starać o drugiego dzidziusia to chęci sie szybko znajdą:)
Renata-ja ciebie rozumiem z podstawka, z tego co wiem wystarczy ze dziecko ma powyżej 120cm i w foteliku juz nie musi jeździć bo Podstawka wystarczy.
Właśnie wróciliśmy ze spaceru :) Mały opanował rower juz w 100% i jak jedzie to już prawie sie nie odpycha i biegać za nim musze:)

Wlasnie tez myslalam o zakupie ferrari ale chyba ten co patrzyłam byl od 9 do chyba 18kg :-)

Jejuuu! Nie moge doczekać sie tego ząbka jak wyjdzie.

Kornelia spi, K w pracy :-(
Bylam dzis z rodzicami u taty ciotki i wybierałam ciuszki dla malej z mojej dalszej 4 i pol letniej kuzynki :-) duzo dużych sukieneczek i jestem happy.
Potem do biedronki i spotkaliśmy mamy siostrę z córkami i ciocia do mnie ze ma ciuszki dla Kornelii. Masakra ... Zaczelam to wszystko segregowac bo mam juz 4pudła na przyszłość tych ciuchow a dwa pudła juz na strychu tych za małych...

happymum to super że Dennis robi takie postępy:)
lucyp fajnie że dostałaś tyle ciuszków dla córy, na pewno się przydadzą:)

Ja w końcu zrobiłam dżemy i jeszcze sałatki z cukinii na zimę:)

Lucyp fajnie, że tyle ciuszkow:) ja mam duzo swoich ale co kuzynka przyjedzie do mnie to przywozi po swojej corce cos: ubranka, buty, zabawki:D muszę właśnie odświeżyć szafe Małej i pochowac za male ubranka do kartonów.:)
Gratuluje zabka! Jaki idzie? U mnie Natalka ma lewa dolna jedynkę juz, niedawno wyszla:)

reklama
Idzie jej wlasnie chyba tez lewa jedynka na dole :-D
Ja mam wlasnie problem bo ciuszkow duzo ale malo zabawek :-D
Planujemy z K jechac do Rzeszowa do pepco pokupowac cos , moze sie uda :-D

Do góry